Medewerker Accountsupport
Alliander
Arnhem
3 dagen geleden

Jouw energie

Als medewerker accountsupport in het team Klantbeheer Publiek Domeinben jij het aanspreekpunt voor klanten uit het Publieke Domein.

Daarbij moet je denken aan gemeenten, provincies, waterschappen en bedrijven in de infra- en telecomsector. Jij kent jouw klanten en weet wat er speelt.

Je geeft zelf antwoord op de vragenof zorgt ervoor dat de vraag op de juiste plek terecht komt als je het zelf niet weet.

Daarnaast voer jij het administratieve beheer uit voor diezelfde klanten.

Samen met het team Teruglevering en Transportschaarste en het team Klant en Contractbeheer vormen jullie de afdeling Klant, die weer deel uitmaakt van het organisatieonderdeel Marktdiensten.

We willen dat klanten ervaren dat het makkelijk zaken doen is met Liander. Om dit te realiseren willen we onze online diensten gaan vergroten, het persoonlijk contact kwalitatief beter maken en inzetten op het vereenvoudigen van processen.

Als end2end medewerker van de afdeling Klant in het organisatieonderdeel Marktdiensten, werk je dagelijks met je collega’s aan deze ambitie.

Dit door het realiseren van voortreffelijke operationele prestaties én door een bijdrage te leveren aan het naar een hoger niveau brengen van onze afdeling.

Je werkzaamheden zijn afhankelijk van het team waar je werkzaam bent.

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen :

Beantwoorden van alle vragen van klanten binnen het verantwoordelijkheidsgebied

Zorgvuldig uitvoeren van de administratie

Nadenken over en initiëren van verbeteringen in het werkproces.

Jouw werkgever

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet.

Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.

000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Binnen deze functie versterk jij de 3.000 collega’s bij netbeheerder Liander. Met elkaar leiden zij de dagelijkse distributie van gas en elektra over onze netten in goede banen.

Voor deze functie ga je werken bij het organisatieonderdeel Marktdiensten.

Jouw achtergrond

Je voelt je verbonden met het werk en bent loyaal aan de organisatie en afdeling. Vanuit deze betrokkenheid onderneem je uit eigen beweging acties en doet voorstellen.

Je wacht niet af, toont lef, anticipeert, zoekt en ziet kansen, signaleert knelpunten en handelt hiernaar. Wij zoeken iemand die van ervaringen leert en deze toepast in nieuwe situaties.

Tevens ben je in staat om mee te bewegen met de veranderingen die de afdeling van je vraagt. Je beschikt over empathisch vermogen.

Vanzelfsprekend ben je klantgericht, maar ook kostenbewust.

Verder vragen we :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring binnen een customer service afdeling;
 • Ervaring met methodieken op gebied van continu verbeteren zoals LEAN, Six Sigma, Agile, Scrum is een pré;
 • Affiniteit met de techniek.

  Jouw arbeidsvoorwaarden

  Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van.

  Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek) een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

  Uiteraard hoort hier een prima salaris bij tot wel €3.654,- (schaal 6) per maand. Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen.

 • Denk hierbij bijvoorbeeld aan;
 • op fulltime basis een Persoonlijk Budget van 18% van het jaarsalaris.

  elk jaar 36 uur (4,5 dag) extra spaarverlof.

  een duurzaam inzetbaarheid budget van € 500,-.

  een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%.

  Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Jouw actie

  We hebben ruimte voor jouw energie! Solliciteer op deze vacature en doe dit sowieso voor 21 augustus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier