Productiemedewerker parttime
tempo team
Haulerwijk
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Van het land tot de klant. Biologische producten rechtstreeks van het land in de glazen pot! BAM! Ben jij nog op zoek naar een flexibele parttime baan of een leuke bijbaan?

Ga aan de slag bij dit prachtig, groeiend biologisch bedrijf! Dat met een salaris van €13,01 per uur en dan ook nog eens de weekenden lekker vrij zijn. Wie wil dit nou niet?

Wat bieden wij jou

 • Een salaris van €13,01
 • Een kilometervergoeding van €0,19 per km
 • Werken in een gezellig team
 • Werk voor langere tijd
 • Wekelijks je verdiende centen op je bankrekening!
 • Wie ben jij

  Allereerst enthousiast! Verder :

 • Fysiek in staat om zware dozen te tillen
 • Beschikbaar om ochtend en / of middagdiensten te werken
 • Beschik je over eigen vervoer
 • Wat ga je doen

  Voordat de biologische producten de deur uit gaan gebeurt er veel bij Machandel. Hier ga jij aan bijdragen! Dit doe je bijvoorbeeld door de potjes op de lopende band te zetten of door ze op pallets te stapelen.

  Heb jij ambitie tot meer? Ook mogelijk! Machandel is een mooi bedrijf waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Samen met jouw collega’s vliegen de dagen voorbij! De werktijden zijn in 2 ploegen (06 : 00-15 : 00 of van 15 : 00-24 : 00 uur) .

  Waar ga je werken

  Machandel is een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar biologische producten produceert. Ze hebben een goede verbinding met de boeren waar de producten vandaan komen.

  Bij Machandel is de boer de held! Zij staan in nauw contact met de boeren over de aantallen biologische producten die zij verwerken in soepen, sauzen, notenpasta's en smoothies.

  Een mooi bedrijf om voor te werken!

  Sollicitatie

  Lees je dit en denk je : hier wil ik werken? Dat snap ik! Solliciteer snel door op de solliciteerknop te druk. Eerst nog wat vragen?

  Geen probleem. Ik, Kim, help je graag. Bel / app of stuur een mailtje.

  Tot snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier