Medewerker Storingsdienst Elektrotechniek Koudbandwalserij
Tata Steel
IJmuiden, NL
4 dagen geleden

Werken op alle plekken binnen de fabriek én volop kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien : als storingsmonteur ga jij je niet vervelen

Wat ga je doen?

In onze Koudbandwalserij worden rollen staal bewerkt, voordat ze naar de klant gaan. Een rol staal van wel 48 ton zwaar wordt afgerold, gebeitst, koud gewalst, verder afgewerkt en weer opgerold.

Als storingsmonteur in deze fabriek mag je bij alle secties aan de slag : je komt dus overal! Iedere sectie heeft haar eigen uitdagingen en complexe installaties, die jij je als storingsmonteur helemaal eigen kunt maken.

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het oplossen van (ver)storingen, maar ook het voorkomen van deze storingen. Daarnaast stel je ook gedegen rapportages op, zodat je collega’s van de technische dienst kunnen zorgen voor betere prestaties van de installaties.

Als storingsmonteur heb je een rol in het signaleren en uitvoeren van preventief onderhoud. In samenwerking met je dagdienstcollega's heb je tijdens periodiek onderhoud ook een rol in de voorbereiding, uitvoering en begeleiding van activiteiten.

Verder ben je in staat snel en accuraat te analyseren en ben je creatief in het bedenken van oplossingen.

Wat deze baan écht bijzonder maakt :

 • De Koudbandwalserij is een fabriek gericht op de toekomst, waar veel automatisering plaats vindt en jij als storingsmonteur actief aan kunt bijdragen.
 • Denk aan het STAR project waarbij KW21 een continue wals wordt voorzien van de nieuwste technieken.

 • Veelzijdigheid : samen met andere storingsmonteurs word je in alle secties van de fabriek ingezet.
 • Je krijgt de kans te werken met complexe installaties, die je helemaal eigen kunt maken.
 • Jouw toekomst :

  Als storingsmonteur wil je altijd je kennis op peil houden. Daarom bieden wij je de noodzakelijke cursussen hiervoor aan.

  We bieden je ook genoeg doorgroeimogelijkheden, dus als je ambitie toont liggen er genoeg kansen voor je!

  Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde MBO4-opleiding in de richting Elektrotechniek
 • Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend
 • Je weet effectief samen te werken en bent loyaal
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in een technische omgeving
 • Wat bieden wij jou?

 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal € 4021 Bruto per maand is. Je werkt in de 5-ploegendienst en ontvang je een ploegentoeslag van 29% bovenop je bruto salaris.
 • Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
 • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Veel vrije tijd, omdat gemiddeld 33,6 uur per week werkt en heb je 26 vakantiedagen
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw fabriek :

  Warmgewalste rollen staal van de Warmbandwalserij en Direct Sheet Plant worden bij de Koudbandwalserij verder bewerkt, voordat ze naar de klant gaan.

  De koudgewalste rollen gaan naar de collega’s van Coated Products of als eindproduct naar externe klanten in de automobiel- en witgoedsector.

  Jouw team :

  De verschillende ploegen binnen de Koudbandwalserij zijn allemaal hecht en iedereen is makkelijk benaderbaar. Je wordt goed begeleid en we geven je veel verantwoordelijkheden.

  Jouw team bestaat uit 2 storingsmonteurs elektrotechniek en 2 storingsmonteurs werktuigbouwkunde, dagdienstcollega's en een chef van de wacht.

  Binnen jouw team is het vanzelfsprekend dat jij je kennis deelt met je collega’s. Jouw collega kunnen rekenen op jouw hulp, net zoals jij op hen kan rekenen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier