Leerling Verzorgende IG
Careyn
Utrecht
1 dag geleden

Over de vacature

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de stad en de provincie Utrecht. Voor ons is de relatie tussen de mensen aan wie wij zorg geven en onze medewerkers heel belangrijk.

Daarbij willen wij ons steeds richten op ontwikkeling. Als leerbedrijf bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om beroepsopleidingen en cursussen te volgen zodat zij kunnen blijven groeien in hun vak.

Ook nemen we veel leerlingen aan die bij ons werken en leren. Je kunt bij Careyn mensen verzorgen die kampen met een langdurige lichamelijke of psychische aandoeningen.

Dit kan bij de mensen thuis, in een verpleeghuis of binnen kleinschalig wonen. Kortom, werken zoals jij dat wilt!

Wat ga je doen?

Als leerling verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) combineer je leren en werken. Je werkt 24 tot 32 uur per week als leerling verzorgende IG op één onze locaties en gaat daarnaast naar school.

Je levert een bijdrage aan het realiseren van een goed woon-leef en werkklimaat bij Careyn Utrecht Stad. Als leerling verzorgende IG begeleid je bewoners en de zorg rondom hen.

Je hebt een breed takenpakket. Je signaleert gezondheidsproblemen en bent aanspreekpunt voor bewoners, vrienden en familie.

Je verleent zorg op basis van de zorgvraag en draagt zorg voor een juiste overdracht aan je collega’s. Dit alles doe jij in overleg en onder begeleiding van je werkbegeleider.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende(+) Zorg en Welzijn;
 • Je hebt een positieve en leergierige instelling en bent oplossingsgericht;
 • Je hebt een goede taalbeheersing en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent gemotiveerd om in de zorg te werken;
 • Je hebt een professionele werkhouding en je staat de cliënten correct en respectvol te woord;
 • Je bent flexibel en collegiaal.
 • Aan de slag als Leerling VIG betekent ook : onregelmatigheid, intensief werk, werken in weekenden en feestdagen en een stevige combinatie van werken & leren..

  Wat wij bieden

  Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening (Zorg en Welzijn) een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaarden keuzenpakket (zoals een fietsplan).

  Het salaris is volgens CAO VVT (leerling). Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met zicht op een vaste aanstelling na diplomering.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier