Werkvoorbereider bij sociaal en professioneel bouwbedrijf
Link Engineers
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

Mijn opdrachtgever is een sociale, maar professionele aannemer met zo'n 100 medewerkers. Het is een platte, laagdrempelige organisatie met een open no-

nonsense cultuur. Mensen zijn sociaal en helpen elkaar en teamverband is hier heel belangrijk. Doordat het een platte structuur is kunnen er ook snel beslissingen genomen worden.

Dit bouwbedrijf doet zowel nieuwbouw als renovatie en revitalisatie projecten en zowel woning- als utiliteitsbouw. Momenteel ligt de nadruk wel op woningbouw vanwege de marktvraag.

Ze hebben veel kundige en communicatieve mensen in dienst en focussen zich erg op klantgerichtheid en kwaliteit. Ze werken bijna alleen maar in bouwteam en zijn geen prijsvechter.

Beschrijving

Als werkvoorbereider werk je op een afdeling met zo'n 11 andere werkvoorbereiders. Ze kennen 3 niveaus van werkvoorbereiding, waarbij de senior een aantal anderen aanstuurt.

Diegene die ze nu zoeken is een Medior, dus een ervaren werkvoorbereider, die zelfstandig projecten kan voorbereiden. Als werkvoorbereider doe je ook een stukje inkoop.

Functie eisen

Je hebt minimaal een aantal jaren ervaring als Werkvoorbereider woningbouw en bij voorkeur ook wat renovatie- en / of utiliteitsbouw ervaring.

Mocht je dat niet hebben dan leer je het wel bij dit bedrijf. Je hebt een HTS werk- en denkniveau en je bent communicatief zeer vaardig.

Daarnaast ben je een echte teamplayer en wil je je verdiepen in BIM.

Aanbod

Je krijgt bij dit bedrijf nette arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier