Adviseur - Opleiden en Werkplekleren
ViVa! Zorggroep
Velsen-Noord
5 dagen geleden

Je uitdaging

Je levert en draagt bij aan een optimale leeromgeving, waarbij teamleren en werkplekleren centraal staat. Je vertaalt het strategisch opleidingsbeleid door naar de praktijk en bent verantwoordelijk voor de totstandkoming daarvan.

Je hebt een adviserende rol naar de locatie- en wijkmanager manager in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en teamontwikkeling.

Je coacht de werkbegeleiders en vertaalt het opleidingsbeleid naar uitvoering in de praktijk.

Na een inwerkperiode met coaching van een ervaren collega ga je zelfstandig aan de slag als Adviseur O&W in een eigen werkgebied.

Je verdiept je in de zorg en hoe zorg geleverd wordt in de wijk en op locatie en adviseert hen over beroepsopleidingen.

Je levert een bijdrage aan de selectie van leerlingen en coacht de werkbegeleiders. Samen met de locatie- / wijkmanager en werkbegeleiders evalueer je de begeleiding van leerlingen, stagiaires en adviseer je over hun ontwikkeling.

Je faciliteert en organiseert zowel het opleiden van leerlingen en stagiaires als het leren van alle medewerkers in hun aandachtsgebied.

Je bevordert de bewustwording van eigen verantwoordelijkheid voor het bevoegd en bekwaam blijven van medewerkers in hun aandachtsgebied.

Daarbij ondersteun en stimuleer je het leren in de teams ten behoeve van het verbeteren van prestaties en kwaliteit van zorg.

Ook signaleer je leervragen op de werkvloer en organiseer en begeleid je korte leerinterventies. Je bent de schakel tussen opleidingsinstituten en praktijk en coacht de werkbegeleider in haar rol van beoordelaar bij complexe trajecten.

Tenslotte ondersteun je bij het uitvoeren van het opleidingsjaarplan van een afdeling of team en draag je bij aan de ontwikkeling van opleidingsprogramma’s ViVa! Breed.

In projectteams draag je bijvoorbeeld bij aan het innoveren van leermethodes of denk je mee over opleidingsprogramma’s ten behoefte van persoonsgerichte zorg of kwaliteit en deskundigheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier