Flexmedewerkers
GGZ Noord-Holland-Noord
Heerhugowaard, NL
1 dag geleden

Lees voorReadSpeaker webReader : Lees voor

Flexmedewerkers

Ben je een zelfstandige verpleegkundige of agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren?

Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Flexibele werktijden en een ruime keuze uit werkplekken? Kom bij de flexpool en ontdek GGZ Noord-Holland-Noord

Flexmedewerkers hebben een heel belangrijke functie binnen de zorg bij GGZ NHN : daar waar de continuiteit onder druk staat, komen flexmedewerkers ondersteunen.

Een baan als flexmedewerker biedt je de mogelijkheid verschillende werkplekken te leren kennen. Elke werkplek, client en collega is uniek en vraagt weer iets anders van je.

Zo kun je ontdekken waar jij het beste tot je recht komt.

Een andere mogelijkheid is om je juist te richten op een werkveld van je keuze, bijvoorbeeld de forensische zorg, kind & jeugd, ouderenzorg of volwassenenzorg.

Zo kun je je specialiseren of juist de ervaring die je al hebt gericht inzetten.

We werken met een roosterprogramma waarin je zelf kunt intekenen op aangevraagde diensten. In overleg met ons bepaal je de diensten en locaties waar je werkt.

Ben je een zelfstandige verpleegkundige of agoog, die situaties snel kan inschatten en makkelijk nieuwe dingen aangaat? Hou je van afwisseling en de vrijheid om je eigen diensten in te roosteren?

Dan is werken via het flexbureau echt iets voor jou!

Je kunt flexmedewerker worden als je een diploma verpleegkundige MBO of HBO-V hebt en BIG geregistreerd bent of als je een diploma HBO Social Work (SPH) hebt.

Vaccinatie tegen Hepatitis-B is noodzakelijk.

We zoeken flexmedewerkers die beschikbaar zijn voor enkele diensten per week, ook in de weekenden, avonden en nachten.

Wat wij jou bieden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg
 • Je krijgt jaarlijks verschillende trainingen (weerbaarheid en BHV) hebt toegang tot een ruim aanbod e-learning.
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en functie, conform CAO GGZ, maximaal schaal 45, € 3.396,00 bruto bij fulltime.
 • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband en bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd.
 • Heb je vragen over de vacature dan kan je die stellen aan het Flexbureau, telefoonnummer : 072 531 26 62. Of stuur een mail naar flexbureau ggz-nhn.nl.

  Interesse?

  Solliciteer via de direct solliciteren-knop.

  Alle vacatures

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier