Medewerker Procesregie
Maandag
Amsterdam, Netherlands
5 dagen geleden

Over de functie

Als Medewerker Procesregie bij legesprocessen ondersteun je het beheer van het begrotings- en kostprijsmodel van dienstverlening en draag je bij aan de processen van de gemeentelijke leges op juridisch, financieel, bestuurlijk en beleidsmatig gebied.

Ook werk je als Medewerker Procesregie aan het beheer van het begrotingsmodel dat naast de leges, ook de kosten en opbrengsten van dienstverlening bevat.

Je staat voor deze uitdagende functie natuurlijk niet alleen. Je zal als Medewerker Procesregie nauw samenwerken met de Procesregisseur van Leges en Begroten, financieel adviseurs, beleidsmedewerkers en controllers.

Je zal meewerken aan een gemeente brede taak die zorg draagt voor de juiste prijsbepaling van de producten waar de gemeente leges voor mag heffen.

Leges :

 • Ondersteunen van de totstandkoming en de besluitvorming over de leges verordening en tabel inclusief de consequenties voor de gemeentebegroting en het ondersteunen bij de verwerking van de lasten en baten van leges in de begroting en in de realisatiecijfers, inclusief toelichting;
 • Voorbereiding van het adviseren aan het bestuur over leges gerelateerde aangelegenheden;
 • Opstellen van berekeningen inzake de consequenties voor de begroting van groei en krimp van het aantal producten waarvoor leges wordt gevraagd;
 • Ondersteunen bij bezwaar en beroep en bij het risicomanagement van de leges;
 • Het volgen van wijzigingen in wet- en regelgeving en van jurisprudentie en het op basis hiervan adviseren over het bijwerken van de kostprijsmodellen.
 • Begroten

  Je werkt ook mee aan een taak binnen de afdeling directie dienstverlening die zich richt op de begroting (en andere onderdelen van de P&C cyclus) van de directie en de bijbehorende processen zoals de administratieve inrichting hiervan.

  Hierbij zal je als Medewerker Procesregie te maken krijgen met budgethouders, financiën, P&O en de business controller. Je bent verantwoordelijk voor het maken van financiële opstellingen en toelichtingen ten behoeve van de P&C producten van dienstverlening.

  Je bent ook betrokken bij het beheer AO / IC op het gebied van de P&C producten van de directie.

  Daarnaast houd jij je bezig met het vullen en actualiseren van het zero base begrotingsmodel van de afdeling dienstverlening en de bijbehorende registers.

  Ook zal je moeten afstemmen met financiën over de inrichting van de financiële administratie van de directie en over LIAS mutaties.

  Functie eisen

 • Je hebt ervaring in een financiële beleidsfunctie of control functie waarbij ook ervaring met het opstellen van P&C-documenten;
 • Je hebt ervaring met administratieve processen van AO / IC;
 • Je hebt ervaring met legesprocessen;
 • Je bent ervaren met LIAS software;
 • Je hebt werkervaring bij een 100.000+ gemeente;
 • Je hebt WO werk- en denk niveau.
 • Over het bedrijf

  Bij Maandag® sta jij als professional centraal daarom heeft Maandag® jou ook wat te bieden.

  Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO CAO. Je krijgt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

  Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, 25 vakantiedagen op basis van 40 uur en 8% vakantiegeld.

  We werken ook graag samen met ZZP’ers waar andere voorwaarden voor gelden. Wij kijken graag met je mee naar je ambities voor de toekomst.

  Bij de Maandag® Acadamy bieden we een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en cursussen, zodat je je altijd kan blijven ontwikkelen.

  Wil je meer informatie of vrijblijvend een gesprek aangaan over de mogelijkheden?

  Neem gerust contact met me op!

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier