ANIOS Obstetrie en Gynaecologie
UMCG
Groningen, Groningen
1 dag geleden

Werkomgeving

De specialismen verloskunde, gynaecologie, gynaecologische oncologie en voortplantingsgeneeskunde vormen in het UMCG samen de afdeling Obstetrie & Gynaecologie (O&G).

De afdeling O&G beschikt over een polikliniek, een verloscentrum met een high care, een centrum voor voortplantingsgeneeskunde met IVF- laboratorium, een dagbehandelingsunit, een centrum voor prenatale diagnostiek en 3 verpleegafdelingen.

De afdeling O&G combineert universitaire taken en ambities met klinische expertise. Naast derdelijns topreferente zorg heeft O&G een taak als tweedelijns zorgvoorziening voor de stad Groningen en de regio.

De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan het (pre)klinisch onderwijs voor de opleiding tot basisarts en de opleiding tot gynaecoloog.

Het verrichten van basaal en klinisch wetenschappelijke onderzoek op hoog (inter)nationaal niveau is voor de afdeling O&G van groot belang.

De afdeling O&G beschikt over 62 bedden en 16 wiegen. Er vinden jaarlijks ongeveer 1.600 bevallingen plaats, 1.500 ivf-behandelingen, 8.

000 eerste polikliniek consulten en 3.400 opnames.

Door de verschillen in specialismen binnen de afdeling O&G en de sterke aandacht voor innovaties in zorg, onderwijs, opleiding en wetenschap biedt de afdeling een uiterst boeiende en afwisselende werkomgeving.

Bij de afdeling werken ruim 200 mensen, en het budget bedraagt zo’n 20 miljoen euro.

Functiebeschrijving

Je rouleert onder supervisie binnen de kliniek (zaalarts) en de polikliniek waarbij de focus ligt bij de gynaecologie.

Wat vragen wij

Wij zoeken een arts-assistent met een afgeronde opleiding tot basisarts.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een fulltime arbeidsovereenkomst (46 uur per week). Het salaris bedraagt maximaal € 5.037,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband.

Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier