Procescoördinator
Koninklijke BAM Groep
Gouda, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als grootste speler op de infrastructurele markt heeft BAM Infra Multidisciplinaire Contracten vroegtijdig ingezet op de ontwikkeling van een sterke groep medewerkers op het gebied van procesorganisatie.

Word jij als proces coördinator onze nieuwe aanwinst die de integrale projectprocessen gaat organiseren en implementeren bij de grootse tenders of multidisciplinaire infra projecten van Nederland?

Een goede procesorganisatie vergroot het succes op projecten en bij tenders. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van de integrale projectprocessen op grote projecten.

Je moet in staat zijn om de vraag van de interne en externe klant te begrijpen en efficiënt uit te voeren. Je werkt aan processen op het gebied van kwaliteitsmanagement (QA / QC), integrale veiligheid, systems engineering, planningsmanagement, risicomanagement, af-

en opleveren en documentmanagement.

Afhankelijk van het project werk je aan één of meerdere processen. Onze rol kenmerkt zich dat jij als procescoördinator breed geïnteresseerd bent en juist centraal staat tussen de verschillende processen, disciplines en de opdrachtgever.

Doel van je rol is om het inzicht in het projectverloop te vergroten en waar nodig kan worden bijgestuurd.

Hoe kan je rol er concreet uit zien in een project?

 • Het opzetten, inrichten en uitdragen van informatiesystemen (Relatics, DMS).
 • Coördineren van de kwaliteitsborging (uitvoeren audits, afwijkingenbeheer / analyses).
 • Je stelt (voortgangs)rapportages over specifieke procesonderwerpen op en je koppelt de resultaten van jouw analyses terug aan het (project)management.
 • Het opzetten, inrichten en uitdragen van Systems Engineering- filosofie (organiseren eisensessies).
 • Coördineren contractwijzigingen.
 • Het opzetten, inrichten en coördineren risicomanagement.
 • Het werken op grote infra projecten geeft jou veel energie. Je signaleert knelpunten in projectprocessen en je bent continu gericht op het analyseren en verbeteren van processen.

  Je rapporteert in het projectteam aan de Manager Procesbeheersing.Ben jij die communicatief vaardige coördinator die de integrale projectprocessen gaat organiseren en implementeren bij de grootse tenders of multidisciplinaire infraprojecten van Nederland?

  Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo of wo werk- en denkniveau in een bedrijfskundige, civiele, weg- en waterbouw of bouwkundige richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol bij een aannemer op civiele of wegenprojecten, of je hebt vanuit een ingenieursbureau samengewerkt met een aannemer en je wilt graag een stap naar ons maken.
 • Je hebt ervaring met procesbeheersing, zoals werkpakket-, eisen-, risico-, plannings-, document-, financieel- en kwaliteitsmanagement.
 • Je bent klantgericht en sterk gericht op samenwerking. Je bent sterk in probleemanalyses en voortgangsbewaking.
 • Het is een landelijke rol waarbij je door heel Nederland ingezet kunt worden.
 • Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich verder te ontwikkelen en te bekwamen, is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Je komt te werken binnen het onderdeel BAM Infra Multidisciplinaire Contracten waarbij je werkt aan projecten boven de €30 miljoen.

  Je maakt onderdeel uit van het cluster procesbeheersing. In het cluster werken 20 professionals. Elk kwartaal kom je bij elkaar om kennis te delen, projecten te bezoeken en ervaringen uit te wisselen.

  Dagelijks maak je onderdeel uit van een projectteam en zit je vaak op een projectlocatie in Nederland.

  Over ons

  Je maakt onderdeel uit van BAM Infra Nederland. Wij zijn een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers.

  Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden.

  BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers.

  BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro.

  BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail -

  werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier