Verpleegkundig Specialist | 32-36 uur
De Zorgcirkel
Zaanstad, Noord-Holland, Oostzaan, Wormerveer, Krommenie, Zaandam, Zaanstreek
2 dagen geleden

Verpleegkundig Specialist en Physician Assistant zijn bij De Zorgcirkel functies voor mensen die ideeën hebben, meedoen, initiatief nemen en alle ontwikkelingen in de ouderenzorg op de voet volgen.

Zin in een uitdagende functie en een organisatie die volop in beweging is? Dan moet je bij ons zijn.

Vanuit de behoefte van de cliënten geef je de samenwerking met de huisarts vorm en uitvoering. De werkzaamheden bestaan uit diagnosticeren, indiceren en voorschrijven van medische, psychosociale en paramedische dienstverlening.

Je neemt een proactieve rol in het evalueren, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de medische zorgverlening voor de cliënt.

Je staat midden in het speelveld van de zorgteams, collega behandelaren, hebt contact met familie en vertegenwoordigers van de cliënt en hebt nauw contact met de betrokken huisarts.

Een baan die zich kenmerkt door korte lijnen, diversiteit aan werkzaamheden, oog voor vernieuwing en fijne collega’s.

 • Een diploma Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistant (PA) (of bijna afgerond), waarbij het deelgebied chronische zorg een pre is;
 • Interesse en inlevingsvermogen voor onze doelgroep ouderen;
 • Analytisch, besluitvaardig en je loopt warm voor persoonsgericht en interdisciplinair samenwerken;
 • Kunnen verbinden, samenwerken, communicatie, inzicht zijn belangrijke kwaliteiten.
 • Je verwacht het misschien niet maar VS of PA in de ouderenzorg (psychogeriatrie en somatiek) is net zo dynamisch en uitdagend als in een ziekenhuis.

  Misschien zelfs wel interessanter en leuker op het gebied van verdieping en samenwerking. We hebben namelijk meer tijd voor de cliënt, familie en mantelzorgers en zoeken naar nieuwe manieren om de ouderenzorg met elkaar vorm te geven.

  Daar zijn we erg trots op. Als VS of PA word je gekoppeld aan cliënten (somatisch en / of psychogeriatrisch) die wonen op een locatie van de Zorgcirkel en daar ondersteund worden met zorg en welzijn.

  Om de brug met de hoofdbehandelaar, de huisarts of de specialist ouderenzorg, goed te maken is de regie van de VS / PA essentieel.

  Jouw hoofdlocatie is Saenden in Zaandam.

 • Een conform salaris : FWG 60 (min. €3.292 en max. €4.887). Doorgroeien naar FWG 65 is mogelijk en afhankelijk van werkzaamheden, kennis en ervaring.
 • Uren in overleg en een contract voor onbepaalde tijd.
 • zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantieslag en een bijdrage aan je sportabonnement. Woon je in (de regio) Purmerend en heb je kinderen tussen de 0-12 jaar?
 • Hier hebben wij onze eerste eigen kinderopvang, die 7 dagen per week geopend is van 06.30 23.30 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier