Operator Metaal
Werk Talent
Lisse
5 dagen geleden

Over de functie Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het bewerken van metaal. Het metaal wat bewerkt wordt is bedoeld voor het produceren van luchtbehandeling systemen.

De machines waar je mee werkt moeten ingesteld, omgebouwd en afgesteld worden. Je werkt in een team waarin veiligheid en kwaliteit op nummer 1 staat.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de assemblage van luchtbehandeling systemen. Je werkt veel samen met de constructiebankwerker en lasser.

Wat wij bieden Salaris tussen de € 2200 en € 2600 bruto per maandWerken in dagdiensten van maandag tot vrijdag Kans op overname door de opdrachtgeverVast werk

Wat wij vragen Interesse in metaalbewerking Werkervaring en / of opleiding in de metaalsectorFulltime beschikbaarheid

Over het bedrijf Onze opdrachtgever is een grote producent van luchtbehandeling systemen. Ze zijn gevestigd in Leiden. Het bedrijf is prima te bereiken vanuit Amsterdam en Den Haag.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier