Uitvoerder Elektotechniek
Joulz
Delft
4 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Jij bent de uitvoerder die de projecten naar zijn hand weet te zetten. Als ogen en oren van de projectleider zorg je ervoor dat buiten alles op rolletjes loopt.

Op locatie stuur je de monteurs en aannemers aan. Jij bewaakt en controleert de voortgang van de werkzaamheden, zorgt dat de afspraken worden nageleefd en informeert de opdrachtgever en eigen organisatie.

 • Jij weet snel te schakelen tussen projecten en begeleid meerdere projecten gelijktijdig. Problemen zijn voor jou de uitdagingen die het werk interessant maken;
 • het kan je niet divers genoeg zijn. Door jouw ruime praktijkervaring met montagewerk in middenspanningsinstallaties weet je wat er moet gebeuren om kwalitatief hoogwaardige producten op te leveren.

  Veiligheid staat voor jou voorop. Je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en draagt deze uit naar je omgeving. Daarnaast zit je vol technische kennis die jou helpt de kwaliteit van de werkzaamheden op locatie te beoordelen, en die jouw helpt de (leerling) monteurs op locatie te begeleiden en op te leiden.

  Onderdeel van de functie is ook het verrichten van storingsdienst. Gemiddeld eens per 6 weken draai je gedurende een week 24*7 in de tweedelijns storingsdienst (standaard gebondenheid).

  Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier