Trainee Service Engineer
Bast Techniek
Nieuwegein, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is wereldwijd koploper op het gebied van hoogwaardige sorteer- en verpakmachines voor de food industrie.

Deze machines worden met circa 200 medewerkers in een fraai kantoorpand in de omgeving van Nieuwegein ontwikkeld, getest en gefabriceerd.

Vanwege de groei van het bedrijf zijn zij op zoek naar een Trainee Service Engineer (internationaal).

Functie

Na een gedegen inwerkperiode word je als gespecialiseerd Service Engineer betrokken bij het installeren van hoogwaardige sorteerinstallaties bij klanten wereldwijd.

Je bent in staat om de geïnstalleerde machine te testen, te optimaliseren en in bedrijf te stellen. Ook zorg je voor een correcte en duidelijke instructie van de klant en geef je op vakkundige wijze advies over de installatie.

Daarnaast verricht je uiteindelijk zelfstandig service en onderhoud aan de installaties en kun je voor storingen worden ingezet.

Je houdt van afwisseling in werkzaamheden en voelt je thuis binnen een internationale werkomgeving.

Functie eisen

Als Trainee Service Engineer (internationaal) voldoe je aan de volgende eisen :

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MTS E+, HTS-E of soortgelijk;
 • Je hebt interesse in de machinebouw;
 • Je bent bereid veelvuldig in het buitenland te werken.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij onze opdrachtgever staat de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen voorop. Daarom investeren zij veel in talentontwikkeling, kennisdeling en zelfontplooiing.

  Bast Techniek

  Bast Techniek is een bemiddelaar voor hoger opgeleid technisch personeel. Bast Techniek biedt banen met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

  Een consultant van Bast Techniek gaat graag met jou het gesprek aan over jou carrièremogelijkheden en kijkt daarbij verder dan je CV.

  Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen met jou op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

  In het eerste jaar dat je via Bast Techniek werkt word je begeleid door een consultant om uiteindelijk succesvol overgenomen te worden door de opdrachtgever

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier