Projectleider GWW
continu
Maarssen, NL
2 dagen geleden

Projectleider GWW

Jij bent als projectleider GWW de drijfveer achter de aansturing van projecten en bewaakt de commercie binnen je regio. Je gaat de contractonderhandelingen met passie aan voor met name GWW-

projecten op het gebied van (verontreinigde) grond-, baggerspecie en secundaire bouwstoffen. Vanuit je functie heb je veel contact met opdrachtgevers en toeleveranciers, maak je offertes, analyseer je scherp en stel je projectbegrotingen op.

Ook stuur je een aantal medewerkers op projecten aan. Je bent dus een echte duizendpoot die verantwoordelijk is voor het hele proces.

 • Een Civieltechnische opleiding;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Passie voor begeleiding van projecten en commercie;
 • Doorzettingsvermogen en ondernemersdrift;
 • In staat om in teamverband en zelfstandig te werken;
 • Ervaring met SAB en SCB contracten is een pré
 • Wij bieden een plezierige en levendige werkomgeving waar je zowel zelfstandig als in teamverband kan stralen. Ook is er mogelijkheid tot bijscholing in de vorm van cursussen en opleidingen en bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tot slot zijn er binnen de organisatie ook voldoende doorgroeimogelijkheden.

  Voor een veelzijdig en innoverend middelgroot aannemingsbedrijf zoeken wij een projectleider GWW. Op het gebied van groen-

  en cultuurtechniek, civiele techniek, reiniging van rioleringen en weegverhardingen heeft deze opdrachtgever al meer dan 50 jaar ervaring.

  Het bedrijf is centraal gelegen en kan door het hele land efficiënt diensten verlenen. Zij richten zich op overheden, (semi-

  private bedrijven en instellingen waarbij de dienstverlening herkenbaar is aan de krachtige en flexibele samenwerking tussen verschillende disciplines.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier