Docent Nederlands
randstad
Bergen op Zoom
1 dag geleden

Functieomschrijving

Nederlands, dat is misschien wel de mooiste taal die er bestaat! En al die spellingsregels, grammatical en schrijfvaardigheid maakt het voor velen ook een lastige taal.

Maar voor jou als docent Nederlands is dat geen probleem! Jij weet als geen ander hoe je deze lastige theorie op een behapbare manier uit kunt leggen aan BOL studenten van het MBO niveau 4.

Voel je je aangesproken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een MBO school in Bergen op Zoom zoeken wij een docent Nederlands die les kan geven aan BOL studenten uit meerdere leerjaren van het MBO niveau 4.

Je kunt per direct voor 0,3 fte aan de slag, met uitzicht op vast. Ben je beschikbaar voor meer uren? Dan kunnen we dit zeker samen bespreken!

wat bieden wij jou

 • Inschaling MBO CAO LB, max. € 4429,-
 • Tijdelijk jaarcontract, met uitzicht op vast
 • Omvang 0,3 fte, met uitbreiding mogelijk
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Op locatie gewerkt, dan worden reiskosten vergoed
 • Gratis aanbod cursussen via Mijn Ontwikkeling
 • wie ben jij

  Als bevoegd docent Nederlands heb jij er geen moeite mee om jouw creativiteit los te laten in jouw lessen. Je bent nieuwsgierig naar de persoon achter de student en zet jezelf in voor hun ontwikkeling.

  Je hebt een goede pedagogische inslag en bent vakdidactisch goed onderlegd.

 • een bekwaam docent met een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands, of PABO óf in de afrondende fase van de lerarenopleiding
 • vakdidactisch en pedagogisch sterk
 • op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in het onderwijs
 • affiniteit en ervaring met de MBO student
 • wat ga je doen

  Je zult per direct voor het hele schooljaar lesgeven in de Nederlandse taal aan studenten van het MBO. In eerste instantie zijn we op zoek naar een docent die voor 0,3 fte beschikbaar is, maar er is ruimte voor uitbreiding.

  Het schooljaar loopt door tot 24 juli 2022.

  waar ga je werken

  Je zult aan het werk gaan in een mooi gebouw dat vol in het teken staatn van voedsel, groen en gastvrijheid. Studenten worden hier opgeleid tot echt horecaspecialisten.

  Er is een actieve samenwerking met het bedrijfsleven en dat voel je als je door het gebouw loopt. Je zult aan het werk gaan met een enthousiast team, dat altijd vol energie klaar staat voor elkaar!

  sollicitatie

  Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Solliciteer direct of neem contact met me op. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier