Gepassioneerde PHP Backend Developer
AuguSoft
Arnhem, Gelderland, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Onze architecten en engineers bouwen de achterkant van onze producten. Als backend developer ontwerp en verbeter je bestaande systemen en bouw je deze steeds verder uit.

Denk aan het bouwen van de achterkant van de website van een grote aanbieder van recreatiewoningen of het bouwen van een digitaal systeem voor online fysiotherapie.

Je bent een fundamentele schakel voor onze klanten en denkt actief mee in het zo gladjes mogelijk laten werken van hun website.

Samen met onze architecten en frontend developers los je complexe vraagstukken op.

We waarderen het enorm als je met ons mee denkt over de inhoud. Goede idee├źn zijn altijd welkom! Als backend developer houd je je ook bezig met het schrijven, testen, onderhouden en beheren van bedrijfsapplicaties.

Het is een uitdagende functie waarbij je jezelf steeds kan blijven ontwikkelen en samenwerkt met experts. Alle repeterende zaken hebben we zo veel mogelijk uit het proces geschrapt en geautomatiseerd.

Op die manier hebben we meer tijd over voor innovatieve projecten!

Wat vragen wij

Wat we echt belangrijk vinden, is dat je passie hebt voor het vak. Lol en interesse in het programmeren staat bij onze programmeurs voorop.

Om van onze projecten een groot succes te kunnen maken, vragen we daarnaast :

 • HBO- of WO denk- en werkniveau
 • Je programmeert graag object geori├źnteerd in PHP, C#, Angular of NodeJS
 • Een eigen inbreng
 • Affiniteit met Model Driven Architecture en UML is een pluspunt
 • Je wil van je hobby je werk maken
 • Focus op klant en kwaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Woonachtig in de regio Arnhem
 • Wij waarderen het als je initiatief toont en zelfstandig kunt werken. Verder komen leergierigheid en enthousiasme bij AuguSoft goed tot zijn recht.

  Wij zijn een jong en energiek team en vinden het belangrijk dat plezier en professionaliteit samengaan.

  Wat bieden wij

  Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen bieden wij een leuk salaris, flexibele werktijden, de mogelijkheid om parttime (minimaal 32 uur) te werken, uitgebreide lunches, veel collegialiteit en plezier, korte lijnen, ruimte voor persoonlijke groei, samenwerking met experts, mooie klanten en een fijne werkplek in het centrum van Arnhem.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier