Coördinator Interieur & Techniek
Metier
Zwartsluis
3 dagen geleden

We vragen van jou

 • Een afgeronde opleiding op hbo+ of wo niveau;
 • Sterke affiniteit met jacht- en scheepsbouw;
 • Vitters is een internationaal bedrijf, daarom heb jij goede Engelse spreek- en schrijfvaardigheden nodig;
 • Affiniteit met zeilen is een pré.
 • Persoonskenmerken

  Regelen en coördineren zit in jouw aard en je weet bij wie je informatie moet halen en brengen. Je deinst niet terug voor complexe situaties, maar gaat voor de kick’ van een technisch passende oplossing die recht doet aan het design en zorgt voor een tevreden klant.

  Je hebt een nauwkeurige, accurate manier van werken en gevoel voor details. Je bent in staat vooruit te denken, risico’s in te schatten en praktische oplossingen te bedenken.

  Of je nou overlegt met een architect of afstemt met de interieurbouwer, jij past je makkelijk aan. Je spreekt de taal van degene met wie je communiceert.

  Zo zoek je aansluiting en weet je zeker dat jouw boodschap aankomt. Je staat stevig in je schoenen en gaat een discussie indien nodig niet uit de weg.

  Daarbij verwoord je helder en duidelijk wat nodig is, maar blijft gericht op samenwerking, omdat je beseft dat je samen verder komt dan alleen.

  Info

 • Standplaats Zwartsluis
 • 40-urige werkweek
 • HBO+ / WO opleiding
 • Sterke affiniteit jacht- en scheepsbouw
 • Goede beheersing Engelse taal
 • Vacature

  Werken bij Vitters Shipyard

  Stel je voor, een luxe jacht vanaf zo’n 40 meter lang. Met alle innovatieve zeilsystemen en handige snufjes aan boord die een eigenaar zich kan wensen.

  Zeiljachten die wereldwijd awards én zeilraces winnen. De Nederlandse jachtbouwer Vitters Shipyard in Zwartsluis ontwikkelt deze indrukwekkende jachten vanuit hun passende motto : It’s kind of fun to do the impossible’.

  En jij kunt daar werken!

  Elk jachtontwerp wordt helemaal vormgegeven naar wensen van de toekomstige eigenaar. Dat maakt alle afgeleverde zeiljachten uniek.

  Toegewijde ingenieurs en vakmensen werken vaak meer dan een jaar aan één project. Vaste krachten en zzp’ers, van diverse nationaliteiten, werken dagelijks samen aan excellentie en nieuwe oplossingen.

  Zodat zelfs de hoge verwachtingen van de jachteigenaren worden overtroffen.

  Benieuwd naar beelden van recent gebouwde zeiljachten en een indruk van het bedrijf?

  Kijk dan eens op www.vitters.com.

  Zwartsluis It’s kind of fun to do the impossible’ Innovatieve zeilsystemen

  Vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier