Allround Monteur
FrieslandCampina
Veghel, Netherlands
3 dagen geleden

Short description

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Werk je graag zelfstandig en zorg je er voor dat productie gewaarborgd blijft door de breakdown storingen met doeltreffend onderhoud op te lossen?

Dat is wat wij van een Allround Monteur verwachten. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Wil je werken in een schone en hightech omgeving?

Dan zijn onze collega's bij FrieslandCampina Veghel op zoek naar jou!

Jij als Allround Monteur

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de adequate opvolging en correcte afhandeling van alle breakdown storingen op de site Veghel.

Je vakgebied bestaat uit alle hierin voorkomende (electro)technische werkzaamheden. Je werkt zelfstandig in 6-ploegendienst en je zorgt er voor dat productie gewaarborgd blijft door de storingen met doeltreffend onderhoud op te lossen.

Indien er nazorg noodzakelijk is zorg je voor de juiste overdracht naar de betreffende afdelingen.

Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij.

De rapportage helpt je bij het analyseren van storingen. Je begeleid van monteurs van derden zodat ook zij in geval van breakdown storingen veilig en hygiënisch te werk gaan.

Hoe ga je dit doen?

Veilig, bij FrieslandCampina staat veilig werken voorop! Om dit waar te maken bieden we jou diverse tools aan om veilig te kunnen werken.

Als Allround Monteur ben je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega’s van Productie. Samen zorg je er voor dat er een veilige omgeving ontstaat om de breakdown storing op te lossen.

Uiteraard zorg je na uitvoer van werk voor een zorgvuldige overdracht aan Productie en correcte verslaglegging in SAP PM.

Je bent stressbestendig en je houd je hoofd koel, zodat je de juiste prioriteiten weet te stellen

Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit het werken aan technische installaties en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te brengen.

Je bent proactief, je toont eigenaarschap en je werkt accuraat (voedselveilig), zodat de productievoortgang is gewaarborgd.

Tevens blijf jezelf vakinhoudelijk verder ontwikkelen door het volgend van vakgerichte opleidingen en cursussen.

Wat zoeken wij

 • MBO4 (Electro)techniek;
 • Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of bereid om dit te leren;
 • Basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
 • Ruime ervaring als allround monteur in een productie omgeving;
 • Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;
 • Servicegerichte houding met eigenaarschap voor problemen en uitdagingen;
 • Goed in staat zelfstandig te werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Wat bieden wij :

  Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld.

  We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede.

  Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling.

  Zo leer je tenslotte het meest.

  Over FrieslandCampina

  Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven.

  Met onze merken -ruim 30- bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. Friesland Campina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen over de hele wereld.

  Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

  De locatie Veghel

  Is een onderdeel van de business-groep Ingredients en produceert en ontwikkeld in een moderne en voedselveilige productieomgeving.

  De business-groep Ingredients ontwikkelt voedzame en functionele ingrediënten die waarde toevoegen aan bestaande producten.

  De business-groep levert natuurlijke ingrediënten op basis van melk, kaaswei en plantaardige grondstoffen aan industriële klanten in de tak voor zuigelingen en peuters, de voedingsindustrie, de farmaceutische-

  industrie en de jongdiervoederindustrie wereldwijd. De business group Ingredients heeft kantoren in negen landen

  Dit alles gebeurd in een moderne productieomgeving met een klein hecht team.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier