Relatiemanager (Regio Midden)
Van Lanschot
Amsterdam
1 dag geleden

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners.

Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren.

Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten.

Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten.

Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

De afdeling

Wij bedienen onze klanten vanuit vier regio’s. Voor ons regiokantoor in Amsterdam zoeken wij een Relatiemanager. In deze rol beheer je samen met een Private Banker jullie klanten-

en prospectportefeuille. Je maakt afspraken met onze klanten en geeft ze advies. Je bereidt afspraken voor en hebt veel en vaak klantcontact.

Samen met de Banker zorg je ervoor dat je klant elk contact plezierig vindt.

De functie

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn :

 • Contactplanning . Je maakt de planning voor het contact met de klanten. Je bewaakt en onderhoudt de planning en voert de regie over jullie klanten-
 • en prospectportefeuille. Je bent mede verantwoordelijk voor het verhogen van de klanttevredenheid en het marktaandeel.

 • Afspraakvoorbereiding. Als de Private Banker zijn of haar klant bezoekt, heb jij al gezorgd voor de voorbereiding. Je verzamelt informatie, analyseert die en speelt relevante gegevens door naar de Banker;
 • Portefeuille beheer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten als het gaat om dagelijkse bankzaken. Je voert de gewenste portefeuillemutaties uit.
 • Advies. Je kent jullie portefeuille van klanten en signaleert de kansen om jullie klant nog beter van dienst te zijn. Je benadert de klanten uit eigen beweging en adviseert voornamelijk telefonisch, over beleggen, sparen, betalen.
 • Ondersteuning bij evenementen . Van Lanschot Bankiers organiseert regelmatig kwalitatief hoogstaande events voor klanten en prospects.
 • Als Relatiemanagers help jij bij de voorbereiding en zorg je voor een goede follow-up. Natuurlijk ben je zelf bij het evenement aanwezig om je klant nog beter te leren kennen.

  Functie-eisen

  Werken bij Van Lanschot Kempen betekent allereerst dat je je herkent in onze kernwaarden : onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. En verder :

 • Je bent een enthousiaste collega met uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent assertief en diplomatiek en hebt een natuurlijke overtuigingskracht;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt reeds een ESMA registratie (DSI informeren Beleggen Retail / DSI Adviseren Beleggen standaard Retail) of je bent bereid deze te behalen;
 • Je bent in het bezit van WFT Basis, Vermogen en Consumptief Krediet;
 • Je bent commercieel gedreven en ondernemend;
 • Je bent betrouwbaar en komt afspraken na;
 • Afwachten is niets voor jou, je ontplooit zelf op proactieve wijze initiatieven;
 • Je bent zeer servicegericht en klantvriendelijk, je stelt het klantbelang centraal;
 • Je bent sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden;
 • Je bent prestatiegericht en wil kwalitatief goed werk te leveren, ook bij hoge werk / tijdsdruk.
 • Wij bieden

  De cultuur van Van Lanschot Kempen biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor direct veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van de bank.

  We bieden je alle ruimte je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw functie en binnen de organisatie. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  De persoonlijke bedrijfscultuur, de ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de dynamische werkomgeving maken Van Lanschot Kempen uniek in haar soort.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier