Vertegenwoordiger buitendienst
Zinkunie
Barneveld, NL
2 dagen geleden

Wij zoeken een Vertegenwoordiger buitendienst

Zinkunie is marktleider in Nederland op het gebied van dak en gevel producten. Met meer dan 200 medewerkers, een eigen fabriek in Boxtel, en 17 vestigingen door het land, leveren we elke dag weer een top service aan duizenden dak en zink verwerkers in Nederland.

Bij Zinkunie zorgen we ervoor dat we het goed voor elkaar hebben, voor onze klanten, onze medewerkers en op een duurzame manier.

Voor de regio Apeldoorn / Barneveld zoeken we een nieuwe collega!

Functieomschrijving

Je komt te werken in een technische omgeving waar je te maken hebt met technische klanten. Je bent daarom niet alleen technisch onderlegd maar je vindt het ook leuk om je samen met je collega’s nieuwe klanten te werven, klantencontacten te onderhouden en onze producten te promoten binnen je eigen rayon.

Het is een pre als je afkomstig bent uit onze branche en in de loop der jaren commerciële capaciteiten hebt ontwikkeld. Maar commerciële tijgers die zich graag verdiepen in onze branche zijn net zo welkom.

Je bent in staat om proactief onze markten te bewerken, klantportfolio's op te stellen en te beheren en de juiste commerciële pricing te calculeren en toe te passen.

Daarnaast ben je ook een adviseur voor onze klanten binnen ons vakgebied.

Verwachtingen

Wat we van jou verwachten :

Je bent werkzaam in een hectische omgeving en dat moet je wel aankunnen. Ben jij in staat om onze klantenkring uit te breiden en onze huidige klantenkring goed te adviseren?

En ben je bereid om middels interne en externe opleidingen voldoende kennis op te bouwen zodat je onze klanten goed te kan adviseren?

Ben jij de teamplayer en bruggenbouwer die elke uitdaging fluitend tegemoet gaat? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat je van ons kunt verwachten :

Bij deze functie horen een auto en telefoon van de zaak. Bij goed functioneren krijg je snel een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Omdat wij een specialistische branche werken leiden we je intern op zodat je genoeg kennis kan vergaren over onze dak- en geveloplossingen.

Ben je dakdekker of installateur en wil je graag een switch maken, dan spijkeren we je commerciële kennis bij. Zinkunie beloont haar medewerkers goed en regelmatig doen we gezamenlijk leuke dingen zoals ons jaarlijkse uitje, jaarlijkse bedrijfsfeest en borrels om de start van de vakanties te vieren.

Je hebt recht op 27 vakantiedagen en daarnaast bouw je nog 13 vrije roosterdagen op bij een fulltime dienstverband.

 • Een zeer afwisselende functie in een informele omgeving
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Soort dienstverband : Fulltime
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld
 • Extra vakantiedagen
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier