Verzorgende IG Geriatrische Revalidatie PG
de Zorgboog
Helmond, NL
6 dagen geleden

Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kijk dan eens naar de geriatrische revalidatiezorg. De Zorgboog biedt geriatrische revalidatiezorg aan verschillende doelgroepen.

Geriatrische revalidatiezorg is kortdurende revalidatie en de behandeling van (meestal) ouderen die door een ongeval of ziekte lichamelijke beperking hebben gekregen en daarvan graag zo goed mogelijk willen herstellen.

Op dit moment zijn wij voor de afdeling G en H in het bijzonder voor de geriatrische revalidatie voor mensen met dementie op zoek naar een collega

Verzorgende IG of Verpleegkundige

tot 32 uur per week, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden, hierover gaan we graag het gesprek met je aan.

Revalidatiezorg

Herstellen, revalideren en ontzorgen, dat is het uitgangspunt. Wanneer iemand na een medisch-specialistische behandeling moet revalideren en dit niet thuis kan doen helpt de revalidatie hen weer terug om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen.

Binnen deze zorg kunnen de cliënten snel wisselen. Samen met de cliënten werken we aan het zo volledig mogelijk opheffen van beperkingen, met als doel dat de cliënt zo weer verder kan.

Samen met een team van behandelaars en zorg staan we pal achter de cliënt en bieden hem of haar de zorg, behandeling en stimulans nodig om dit doel te behalen.

Natuurlijk doen we dit rond de klok, we werken met een vooraf bekend rooster met wisselende diensten. Binnen Keyserinnedael werken als afdeling G (waar de vacature is) en H (voor screening) nauw samen, ook springen we bij waar nodig.

Vanzelfsprekend heb je die bereidheid ook.

Creatief en inlevingsvermogen

Revalideren is niet altijd leuk, de cliënt wordt geconfronteerd met zijn of haar kwetsbaarheid. Ben jij die creatieve, inlevende zorgprofessional die de cliënt kan stimuleren om samen (kleine) succesjes te boeken dan ontvangen we je met open armen.

De Zorgboog is een professionele en toch informele organisatie met ruimte om jezelf te ontplooien. We vinden het belangrijk om met elkaar een langdurige relatie aan te gaan, een contract voor onbepaalde tijd hoort daarbij, Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT, voor verzorgende IG is dat FWG 35.

Door het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun jij je arbeidsvoorwaarden ook nog eens helemaal op maat maken, door bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, fiscaal voordeel of mee te doen aan het fietsplan.

Als zorgboogmedewerker ontvang je daarnaast een gratis lidmaatschap voor ZorgboogExtra waarmee je bijvoorbeeld korting krijg bij verzekeringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier