Sales Engineer Buitendienst
Olmia Robotics
Gorinchem, Zuid-Holland, NL
4 dagen geleden

Ambieer jij een functie waarbij jij je technische kennis, ervaring met productie processen en commerciële vaardigheden kunt inzetten?

Een rol waarbij jij organisaties begeleidt bij het oplossen van industriële automatiseringsvraagstukken met (collaboratieve) robot technologie.

Ben je overtuigend, representatief en heb je ervaring als Verkoper Buitendienst dan nodigen wij je uit om onze nieuwe collega te worden.

Olmia Robotics is een jong, snelgroeiend, en dynamisch bedrijf dat cobotica oplossingen biedt voor uiteenlopende productietoepassingen.

Wij lossen automatiseringsvraagstukken op en maken onze beloftes waar! Dit doen wij in samenwerking met diverse partners in projecten waarin wij eindverantwoordelijk zijn.

Functie

Als verkoper buitendienst ben je een onmisbare schakel tussen de klant en onze product engineers. Je inventariseert de vraagstelling van klanten en identificeert toepassingsmogelijkheden voor cobots.

Daarnaast houd je je ook nog bezig met de volgende werkzaamheden :

 • Werven van nieuwe klanten;
 • Verkoop en advisering;
 • Nauwe samenwerking met Verkoop Binnendienst

  Bijdrage leveren aan Marketing en Productontwikkeling

  Je beschikt over een voltooide opleiding op minimaal MBO-niveau en over rijbewijs B. Je bent taalkundig sterk, klantgericht en een communicatief sterke verkoper.

  Aanbod

  Olmia Robotics biedt jou uitstekende voorwaarden, enthousiaste en gemotiveerde collega’s in een informele werkomgeving. Daarnaast krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid in de wijze waarop je jouw werkzaamheden invult.

 • Marktconform primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Auto, laptop & telefoon;
 • Aandacht voor ontwikkeling & groei binnen onze snelgroeiende organisatie;
 • Gemotiveerde collega’s en een collegiale sfeer;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel en verschillende bedrijfsuitjes.

  Soort dienstverband : fulltime, bepaalde tijd

  Werkschema : maandag t / m vrijdag

  Ervaring : minimaal 3 jaar verkoopervaring

  Opleiding : MBO / HBO

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier