Verzorgende IG - wijkteam Groenewoud - Spijkenisse
Zuwe Zorg B.V.
Spijkenisse ,NL
1 dag geleden

Dit ga je doen

Als verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen.

Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug.

Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie.

Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen werktijden (parttime) kunt indelen, zodat je als verzorgende IG een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Wat wij verwachten

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
 • Hart voor mensen : je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.
 • Slim werken : je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstanig, proactief én je kunt goed samenwerken.
 • Plezier in wat je doet : je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.
 • Kom jij ons Careyn team versterken in Spijkenisse voor 14 of 16 uur ? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

  Arbeidsvoorwaarden

  In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal : FWG 35 (1.960,02 tot 2.845,21 o.b.v. 36 uur).
 • Bij aanvang krijgt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).
 • Hier ga je werken

  Iedereen in het team doet er toe’

  Nissewaard, samenvoeging van Spijkenisse en Bernisse, is een flinke gemeente op het eiland Voorne-Putten. Er zijn dan ook 8 wijkteams (van max.

  15 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen) en samen bouwen ze aan een nieuwe manier van werken. Waar de wijkzorg eerder bestond uit fantastische zorgprofessionals die allemaal in hun eentje naast elkaar werkten, gaan de wijkteams in Nissewaard de kant op van fantastische zorgprofessionals die hun plek in het team innemen en meer gaan samenwerken.

  Zo heeft de helpende een duidelijke signaleerfunctie en zal, als zij bij een cliënt onraad ruikt (verwaarlozing, vergeetachtigheid bij medicijngebruik) dit terugkoppelen naar de wijkverpleegkundige.

  Deze krijgt op haar beurt steeds meer de functie van informeel teamleider. Er is regelmatig overleg en elk teamlid merkt dat persoonlijke inbreng niet alleen waardering krijgt, maar ook een plek in de werkwijze.

  Het vraagt om een onbevangen en open houding, naar zowel de cliënt als naar elkaar. En dat werkt! Er is een aanstekelijke positieve vibe in Nissewaard en het leuke is : die is zelfs terug te zien in de klanttevredenheidscijfers.

  Ga je hier werken, dan help je mee te bouwen aan je team. Je mag creatief zijn in denken en aanpakken. Je vindt bij Careyn ruime groeimogelijkheden en krijgt alle ondersteuning, zodat jij je cliënt op jouw beurt op de beste manier kan ondersteunen.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie : bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier