Accountmanager Asbest
Eurofins
Barendrecht, Netherlands
2 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfEurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-forma omzet van 4.

2€ in 2018. Eurofins kent sterke groei ambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

Eurofins heeft asbest laboratoria in Amsterdam, Barendrecht en Deurningen. Al meer dan 20 jaar heft Eurofins ervaring met de analyse van asbestverdachte materialen.

De laatste jaren heeft Eurofins een sterke groei gekend binnen de asbestanalyses en inventarisatie. FunctieomschrijvingAls Accountmanager Asbest bij Eurofins ben je verantwoordelijk voor het acquireren van toonaangevende klanten voor onze dienstverlening rondom asbest.

Je werkt zowel aan het aanbrengen van nieuwe klanten als aan het behouden en onderhouden van bestaande relaties. Je bent continu op de hoogte van marktontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving binnen de wereld van gevaarlijke stoffen zoals bijvoorbeeld asbest en chroom 6.

Van daaruit ontplooi je initiatieven om de positie van Eurofins te versterken. Uiteraard heb je een sterke focus op het realiseren van doelstellingen in nauwe samenwerking met je collega’s van verschillende afdelingen.

 • Je : bent ondernemend, fris, enthousiast en scherp om nieuwe kansen te identificeren bij de klant en dit te vertalen naar een commerciële strategie;
 • bent gedreven om klantenrelaties te managen en key accounts strategisch uit te bouwen;bent van nature een echte netwerker en weet mensen te overtuigen,brengt marktontwikkelingen in kaart;
 • communiceert vlot je bevindingen vanuit de markt naar het team;geeft uitvoering aan het commerciële jaarplan.hebt een achtergrond wat gerelateerd is aan de bouwVerder ben je in staat om jezelf in te leven in klantspecifieke vraagstukken, de behoefte van de klant vast te stellen en indien nodig de klant te voorzien van adviezen om een succesvolle en langdurige relatie met klanten aan te gaan.

 • Functie-eisenHBO+ opleiding richting techniek / chemie;Aantoonbaar succesvol in acquisitie van new business in B2B omgeving en het onderhouden en uitbouwen van bestaande accounts;
 • Hebt een netwerk van potentiële klanten in de asbest wereld, bijvoorbeeld renovatie bedrijven, aannemers, sloopbedrijven, rederijen;
 • Kennis van de asbestmarkt (inventarisatie tot vrijgave) en de marktspelers, kennis van de producten (analyses in grond-, lucht-, kleef- en materiaalmonsters);
 • In staat om op basis van een prospectlijst nieuwe klanten binnen te halen op basis van een propositie;Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Bereidheid tot dagelijks reizen binnen Nederland en soms buitenland;Verder ben je zeer zelfstandig en zelfsturend. Je hebt een pragmatische hands-on mentaliteit, flexibel, proactief, resultaatgericht en doorzettingsvermogen.

 • Aanvullende informatieWij bieden jou : een ondernemende, uitdagende en innovatieve omgeving;een internationale, dynamische en groeiende organisatie in ontwikkeling;
 • de kans om bij te dragen aan de uitbouw van opstartende activiteiten;een enthousiast en ambitieus account management team waarmee je ervaringen en kennis deelt, samen werkt om doelstellingen te behalen waarbij je meewerkt aan een veiligere en gezondere omgeving;
 • kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zowel in de Benelux als daarbuiten;een no-nonsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en ambitieuze doelstellingen de drijfveer zijn;
 • je krijgt de vrijheid om je werk zelf in te delen;aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;Sollicitatie : Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je ge nteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet.

  Job SummaryBarendrecht, NederlandVoltijds

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier