2e of 1e Automonteur / APK Keurmeester
Vakgarage Accuraat B.V.
Maarssen, Nederland
6 dagen geleden
source : Jobsonline

2e of 1e Automonteur / APK keurmeesterBedrijfsprofielVakgarage Accuraat is gevestigd in Maarssen en aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage.

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend.

Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbodaan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebbenkennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Functie-eisen- Je beschikt over een afgeronde opleiding tot 2e of 1e Automonteur en u bent APK keurmeester- Je hebt als automonteur ervaring en bij voorkeur bij universele garages- Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling- Je bent vakkundig en professioneel- Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B- Je kunt een professionele diagnose stellen en deze ook oplossen- Je hebt meerdere jaren sleutelervaring en denkt in oplossingen- Je woont in de omgeving- Ervaring vinden wij belangrijker dan de leeftijdOpleidingsniveau : MBO of u heeft het vak geleerd op de werkvloer.

Dienstverband : FulltimeAantal uur : 32-40Korte omschrijving functieAls automonteur bij Vakgarage Accuraat ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en het stellen van diagnoses.

Omdat wij onderdeel zijn van een van de grootste universele garageformules, werk je aan alle soorten en typen auto’s (personenwagens en lichte bedrijfswagens).

Interesse?Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als monteur?Bel mij of stuur ons dan jouw cv en motivatiebrief.

Als je eerst nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Peter Rijken via 0346-565083. info vakgarageaccuraat.nl (mailto : info vakgarageaccuraat.

nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl) - Peter Rijken

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier