Ervaren Intercedent Tempo Team Transport - Zaandam/ Amsterdam
Randstad
Zaandam, NL
10 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij ondernemend, heb jij een dosis lef en zoek je een werkgever waar jij jezelf kan ontwikkelen? Dan heb je nu de kans om als Allround Intercedent Transport een afdeling opzetten! Dat doe je vol overgave, enthousiasme en ondernemerschap. Ben je er klaar voor?

zo ziet jouw functie eruit

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dat typeert deze baan. Als Allround Intercedent Transport krijg je de verantwoordelijkheid om nieuwe klanten te binden en relaties te onderhouden binnen de transportsector.

Je maakt je sterk voor een goede invulling van vacatures en voert gesprekken met kandidaten. Doordat je weet wat er speelt in de wereld van transport zien bedrijven jou als een echte sparringpartner.

Het betreft een regionale functie in de regio Noord-West Nederland en je zal veel samenwerken met collega’s op verschillende vestigingen.

Met hen werf je nieuwe kandidaten en begeleid je ze op naar én tijdens hun (nieuwe) baan.

als Allround Intercedent Transport

 • ben je ondernemend en bouw je een nieuwe afdeling op in Noord-West Nederland
 • spreek je de taal van de transportbranche en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de uitzendbranche
 • los je complexe klantvragen op met een nadruk op sales en het plaatsen van kandidaten
 • leer je prioriteiten stellen. Je bent ondernemer op je eigen vestiging
 • krijg je de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma
 • een collega over werken als recruiter bij Otter-Westelaken, hét technische uitzendbureau van Tempo-Team

  Het mooiste aan mijn werk? De verhalen achter de bedrijven die ik bezoek. Iedere onderneming heeft een eigen geschiedenis, cultuur en sfeer.

  Aan mij als intercedent transport de taak om klanten binnen te halen, ze te overtuigen van de meerwaarde van Tempo-Team en samen met hen de vacatures te ontrafelen.

  Wie zoeken ze? Wat kenmerkt de ideale kandidaat? Doordat ik de markt ken, kan ik bedrijven adviseren. Onlangs had een klant drie vacatures voor fulltime klantenservicemedewerker, maar ik wist dat die doelgroep liever parttime werkt.

  Toen raadde ik aan om de functies op te splitsen. Door out-of-the-box te denken vonden we toch de perfecte match. Zo zie je maar weer : meerdere wegen leiden naar Rome.

  Cees Vink, allround intercedent transport.

  Lees meer over de dagelijkse uitdagingen van jouw toekomstige collega’s in onze blogs.

  dit heb jij in huis

 • minimaal hbo-werk- en -denkniveau
 • bij voorkeur 2 jaar commerciële ervaring
 • ondernemerschap : je kunt hoofd- van bijzaken scheiden tijdens klantgesprekken, durft je eigen plan te trekken, gaat recht op je doel af en neemt verantwoordelijkheid.
 • teamspirit, enthousiasme, lef en een enorme resultaatgerichtheid.
 • een zelfstandige werkhouding : prioriteiten stellen en besluiten nemen, daar draai jij je hand niet voor om.
 • kennis van transport en logistiek.
 • je spreek de taal van de doelgroep
 • een gezonde (over)dosis overtuigingskracht.
 • waarom Otter-Westelaken, waarom Tempo-Team?

  Deel uitmaken van het sterkste team. Wie wil dat nou niet? Tempo-Team is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team.

  Dat laatste is onze onderscheidende kracht. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap.

  En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.

  Hoe wij te omschrijven zijn? Als een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden.

  Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team.

  We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!

  arbeidsvoorwaarden

  Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten.

  En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé.

  Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

  kort samengevat :

 • een goede werksfeer in een ondernemend team!
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.
 • een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag
 • auto van de zaak
 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding
 • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen
 • ben jij onze nieuwe collega?

  Wil jij samen met ons nóg meer mensen blij maken met een nieuwe baan? Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Marcel Ribbens, via 06 12 69 24 71 .

  Bij hem kun je ook terecht voor meer informatie.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier