Java developer
Cooder X Itris
Nieuwegein, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat kan je?JavaHBO, WO denkniveauJunior, Medior, Senior, Lead werkniveau0-2, 2-5, 5+ jaar werkervaringNederlands, Engels sprekendWat krijg je?

Vast€ 3800 - € 5500 bruto per maandLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoedingZorgverzekeringWat doe je?Minimaal een 32-urige werkweekSamenwerken met 50+ collega'sJe werkt samen met Logistiek, IT, SalesFocus op B2BJe werkt voornamelijk metDe vacatureWe zijn op zoek naar een ervaren Java-Ontwikkelaar, een teamplayer die vanuit ervaring en kennis samen met het team technische oplossingen bedenkt en realiseert.

Een collega die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere doorontwikkeling van ons ERP pakket Viewpoint met daarin de Backoffice applicatie, koppelvlakken en portalen & Apps.

Wat ga je doen? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van software voor onze klanten.

Je gaat werken in een Agile team van gedreven business analisten, ontwikkelaars en testers. Samen met je teamgenoten bedenk je de juiste oplossingsrichting voor de requirements, stel je vast welke activiteiten ondernomen moet worden en maak je schattingen.

 • Je ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert de oplossingenJe werkt zowel aan backend services maar ook aan frontend featuresJe bewaakt en verbetert de kwaliteit, o.
 • a. middels unit testingJe analyseert software bevindingen en problemen en voert oplossingen doorJe reviewt het werk van jouw collega's en je coacht de junior teamgenotenJe bent van het begin tot eind mede verantwoordelijk voor het eindresultaat.

  Functie eisenWij vragen- HBO / BSC - informatica / computer Science gerelateerdminimaal 5 jaar ervaring als Java / J2EE software ontwikkelaar in een complexe software architectuurProactieve houding, resultaat gerichtAffiniteit en ambitie om door te groeien tot software architectErvaring met het koppelen van systemen middels SOAP of RESTGoede analytische vaardighedenErvaring met coaching en goede communicatie vaardighedenGoede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier