Coördinator planning/ planner, thuiszorgorganisatie 32-36 uur
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
6 dagen geleden

Over deze vacature

Ben jij een organisatorisch talent en werkzaam in bijv. de uitzendbranche of de logistieke sector? Lijkt het jou een uitdaging om bij een ondernemende thuiszorgorganisatie verantwoordelijk te zijn voor de juiste match tussen klant en zorgprofessional?

Lijkt het jou leuk de puzzel te leggen, om elke dag de planning van zorg te maken zodat de klant de zorg ontvangt die hij of zij nodig heeft?

Kan je goed werken onder druk waarbij je de wens van de klant altijd voorop plaatst? Dan is Evita Zorg, een professionele thuiszorgorganisatie, die staat voor kwaliteit van zorg, op zoek naar jou!

Als coördinator planning ben je onderdeel van ons kantoorteam met 20 collega’s. Evita Zorg werkt daarnaast met 200 bevlogen zorgprofessionals die dagelijks de thuiszorg aan onze klanten leveren.

Evita Zorg is een dynamisch zorgbedrijf waaraan je kunt meebouwen en waarbinnen je maatschappelijk toegevoegde waarde kunt leveren en kunt innoveren.

Functieomschrijving

Je bent met een team van vier collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van ruim 700 thuiszorgklanten, waarbij je rapporteert aan de Manager Planning.

Evita Zorg levert zorg met een vast team van zorgprofessionals op tijden en dagen conform de wensen van de klant. Dit vereist zowel goede planning skills als inlevingsvermogen.

De coördinator planning die wij zoeken is een snelle denker die problemen met creatieve oplossingen te lijf gaat en hierbij altijd het overzicht houdt.

Je stelt de juiste prioriteiten en kunt zowel ad hoc als lange-termijn denken. Je zet je in voor kwaliteit van zorg, tevreden klanten en vitale zorgprofessionals.

Je hebt dagelijks direct contact met klanten en zorgprofessionals. Naast het plannen van de zorg kun je ook projecten oppakken die rondom de planning worden georganiseerd.

Bijvoorbeeld het optimaal inrichten van korte zorgroutes. Je bent altijd bezig met de vraag : kan het slimmer, efficiënter en met meer resultaat?

KerntakenMatching en planning zorgprofessionals en klantenMonitoring kwaliteit van dienstverlening door de zorgprofessionalsOrganiseren en leiden van teamoverlegHet vastleggen van afspraken met zorgprofessionals en klanten ten aanzien van rooster en planningHet voeren van overleg met wijkverpleegkundigen over klantgerelateerde onderwerpen en rapporteren van bijzonderheden over klantenOrganiseren van bijeenkomsten voor zorgprofessionalsInitiëren en uitvoeren van planningsgerelateerde projectenUitvoeren van bereikbaarheidsdiensten

Wij vragen

HBO werk- en denkniveau

Ervaring in een soortgelijke functie, zoals in de logistieke sector of uitzendbranche, is een pré

Bij voorkeur bekend met het werkgebied Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Deze kennis draagt bij aan logische planning.

Competenties

Je hebt een representatief voorkomen, sympathie en gevoel voor de relatie met klanten en zorgprofessionals

Je hebt een ondernemende werkstijl waarbij je meebouwt aan Evita

Je bent in staat mensen aan te sturen en te laten ontwikkelen

Je hebt een gestructureerde en planmatige werkwijze

Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en flexibel

Je bent kwaliteits-, oplossings- en resultaatgericht

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden

 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan het bedrijf;
 • Een uitdagende baan voor 32-36 uur per week. De inschaling voor deze functie is conform het Evita functiehuis, code 4 / 5.

 • Daarnaast ontvang je een vergoeding voor de bereikbaarheidsdiensten en is er een bonusregeling;
 • Bevlogen collega’s; leuke teamevents

  Ruimte voor persoonlijke groei en ambitie

  Meer info

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Susan Geerlofs, Manager Planning op 070-3141600. Wil je meer weten over de procedure neem dan contact op met Axel van Kesteren, HR-functionaris op hetzelfde nummer.

  Solliciteren kan door je CV te mailen t.a.v. Susan Geerlofs, via het volgende e-mailadres : werken evitazorg.nl o.v.v. vacature coördinator planning.

  Een assessment of opdracht kan onderdeel uitmaken van de procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier