Trainee Sales Manager
HTG
Delfzijl
4 dagen geleden

Dit ben jij

Elke dag voor het beste resultaat gaan, is voor jou vanzelfsprekend. Je weet dat succes niet zomaar naar je toe komt, maar je hier zelf hard voor moet werken en kansen moet grijpen.

Je bent resultaatgericht en kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent altijd vol energie en een echte doorzetter.

Met jouw natuurlijke charme weet je ook nog eens iedereen voor je te winnen en weet je makkelijk vrienden te maken. Voor jou telt niet alleen de deal, maar ook de perfecte service.

Jouw klanten kunnen op je vertrouwen en je pakt zaken altijd snel en secuur op. Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv :

Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv :

 • Je hebt recent een hbo- of wo-opleiding afgerond;
 • Tijdens stages of een bijbaan heb je circa 1 jaar commerciële ervaring opgedaan;
 • Je bent internationaal georiënteerd, door bijvoorbeeld een buitenlandse stage of studieperiode;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Het is een pré als je nog een extra taal beheerst.
 • Trainee Sales Manager bij HTG

  Je gaat aan de slag onder begeleiding van een ervaren Sales Manager, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert. Jouw markt leren kennen en relaties opbouwen met klanten kost tijd en die tijd neem je ook.

  Je zorgt dat je volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen in jouw marktgebied en je maakt hier handig gebruik van tijdens onderhandelingen.

  Het contact met jouw klanten verloopt voornamelijk telefonisch en digitaal. Naast het commerciële werk ben je ook regelmatig bezig met het verwerken van jouw orders, zodat je de systemen en het proces echt goed leert begrijpen.

  Je werkt nauw samen met jouw commerciële collega’s en overlegt vaak met hen. Samen bepaal je immers het succes van jouw team en de organisatie.

  Als nieuwe collega krijg je de ruimte om zelf initiatief te nemen en we verwachten ook dat je deze ruimte neemt. Vanuit de basis werk je verder naar jouw rol als Sales Manager, waarbij je uiteindelijk ook zelf op reis gaat om jouw klanten te ontmoeten en persoonlijke relaties met hen op te bouwen.

  Wat bieden we jou

 • Je krijgt de vrijheid om jouw eigen road to success te bepalen;
 • Wij zorgen dat je helemaal thuis wordt in onze organisatie met een intensief onboarding programma;
 • Je gaat aan de slag in een jong en gedreven team, met een informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Zo organiseren we ieder jaar een BBQ, kerstborrel, gaan we golfen of bowlen en hebben we een groot personeelsfeest.
 • Zelfs in de corona tijd weten we er bij HTG toch altijd weer een feest van te maken en zijn we continu op zoek om de verbinding met elkaar te maken;
 • Gratis gebruik van onze eigen sportschool;
 • Prestatie-afhankelijke componenten m.b.t. onze bonusuitkering en extra vrije dagen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier