Per direct Financieel Medewerker Verzekeringen in Heerlen
YoungCapital
Heerlen, NL
22 uur geleden
source : Officevacatures

Als medewerker Verzekeringen behandel je alle offerteaanvragen en breng je offertes uit. Je beoordeelt retouraanvragen op volledigheid, je verwerkt deze en accepteert de aanvragen.

Je toetst niet-standaardaanvragen aan het vigerende acceptatiebeleid en beslist over de afhandeling. Je draagt zorg voor de integrale behandeling of afhandeling van de bijbehorende documenten (bijvoorbeeld bij het afsluiten van polissen).

Je handelt klachten af en informeert de klant hierover. Je behandelt wetswijzigingen en brengt wijzigingen aan binnen de klantportefeuille.

Je behandelt alle claimaanvragen en je zorgt dat die in de debiteurenadministratie worden verwerkt. Daarnaast zorg je voor snelle en servicegerichte informatieverstrekking aan klanten over verzekeringsproducten.

Je beslist zelfstandig over de afhandeling van complexe of specifieke aangelegenheden (waarbij toetsing achteraf plaatsvindt).

Je beheert in algemene zin de portefeuille (verzekeringen) van de eigen eenheid en verricht de daarmee samenhangende werkzaamheden om de kwaliteit te verbeteren en de portefeuille (o.

a. werkgeversportefeuille en debiteurenportefeuille) te behouden. Je participeert in projecten bijvoorbeeld die over nieuwe ontwikkelingen en

Functieeisen

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding
 • Je hebt kennis van en ervaring met processen en producten binnen verzekeringen;
 • Je bent in het bezit van een Wft Basis of bereid deze in je eerste werkmaand te halen;
 • Je bent goed in het onderhouden van klantcontacten zowel telefonisch als ook schriftelijk;
 • Je bent een kei in samenwerken, klantgericht en daarnaast resultaatgericht.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je verdient een bruto salaris van €15,02 per uur;
 • Je hebt een fulltime functie van 38 uur;
 • Je doet ervaring op in de financiële branche;
 • Je geeft je cv een enorme boost;
 • Je werkt in toegankelijke werktijden van 8.00 uur tot 17.30 uur op doordeweekse dagen;
 • Je werkt in een leuke werksfeer binnen een toonaangevende organisatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier