Verkoopmedewerker (BBL)
Nelson
Heemstede
4 dagen geleden

Hoe jouw dag er uit gaat zien

AlsBBL’er ben je de gastheer / -vrouw in onze winkel en het eerste contact met deklant. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klantensteeds van het beste advies binnen onze brede gezinscollectie van bekendetopmerken.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimalepresentatie van onze collectie en zorg je dat de winkel er altijd netjes,schoon en opgeruimd uit ziet.

Jouwplezier in het werk straalt uit naar onze klanten en je bent een perfecteaanvulling op ons verkoopteam. Je staat voor service en klantvriendelijkheid,hebt passie voor mode en schoenen en je bent flexibel en representatief.

Volgje of ga je binnenkort een relevante MBO opleiding volgen, heb je HART voor deklant en zoek je een leerzame en uitdagende baan bij een erkend leerbedrijf?

Ben je benieuwd hoe een dag in een Nelson winkel er uit ziet? We laten het je zien in deze video!

Wat we van jou verwachten

Representatief

Passie voor schoenen en mode

Communicatief vaardig

Wat je van ons kan verwachten

Afwisselend & uitdagend werk

Marktconform salaris

Ontwikkelingsmogelijkheden

Personeelskorting

Prettige sfeer & collega's

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier