Commercieel medewerker binnendienst Abiant Leek
Abiant
Leek, NL
1 dag geleden

Over de functie

Wil je graag werken in de afwisselende uitzendbranche? Hou je ervan dat iedere dag er anders uit ziet? Bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel opdrachtgevers als uitzendmedewerkers?

Dan is dit de uitgelezen kans voor jou om te solliciteren naar de functie van commercieel medewerker binnendienst bij Abiant in Leek!

In de functie van commercieel medewerker binnendienst ondersteun je de accountmanager met salestrajecten. Denk hierbij aan het opstellen van offertes en het aanleveren van rapportages.

Sales is pas succesvol afgerond wanneer de vacature bij onze opdrachtgever is vervuld. Jij gaat daarom op zoek naar de best passende medewerker.

Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en andere (creatieve) wervingskanalen. Je weet de wensen van de klant te vertalen naar pakkende en wervende vacaturetekst.

Dit doe je in nauwe samenwerking met de personeelsplanners, zodat jullie gezamenlijk alle vacatures weten in te vullen. Een juiste administratieve afwikkeling hoort hier natuurlijk bij.

Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over onze dienstverlening en streef je naar een sterke relatie.

Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Je steekt graag de handen uit de mouwen, denkt in mogelijkheden en werkt gestructureerd. Het kost je geen enkele moeite om je sociaal op te stellen en afspraken na te komen.

Van nature ben je een stevige gesprekspartner en een weerwoord schrikt je niet af. Vanzelfsprekend ben je een teamplayer met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor humor.

Verder beschik je over :

 • mbo+ / hbo werk- en denkniveau
 • het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en overzicht te houden
 • kennis van de sectoren waarin Abiant actief is een pré
 • een vlotte pen om pakkende vacatureteksten te schrijven
 • kennis van social media en diverse applicaties
 • bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche
 • Over het bedrijf

  Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.

  000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Onze medewerkers en opdrachtgevers bedienen wij vanuit elf vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

  Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige coöperatieve uitzendorganisatie. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar.

  Kijk op www.abiant.nl voor nog

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier