1e Autotechnicus Bedrijfswagens
PON
Amsterdam Zuidoost, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor A-Point Amsterdam Zuidoost zijn wij op zoek naar een Autotechnicus Bedrijfswagens. Ben jij technisch sterk met bedrijfswagens?

Heb je een passie voor bedrijfswagen en weet jij als geen ander wat de zakelijke klant van zijn bedrijfswagen verlangt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt Volkswagen, en je hebt Volkswagen Bedrijfswagens. Jij als echte kenner weet dat dit met elkaar te vergelijken is, maar dat hier toch specialistische kennis voor nodig is.

De bedrijfswagen berijder heeft hele andere verwachtingen van zijn vervoersmiddel. Klanten met een bedrijfswagen hebbend deze nodig om hun werk uit te voeren.

Van zowel diesel als benzine wagens ken jij de voorwaarden en richtlijnen van de fabriek en de importeur. Je zorgt voor een snelle en goede afhandeling van (complexe) storingen, reparaties en onderhoud.

Je stelt diagnoses en verhelpt de problemen. Met andere woorden, jij haalt er voldoening uit een bedrijfswagen weer helemaal klaar te maken voor de volgende klus met zijn eigenaar.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus
 • Je hebt al twee jaar ervaring als eerste autotechnicus
 • Je hebt een voorkeur voor bedrijfswagens
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent een echte teamplayer, als jouw collega’s ergens niet uitkomen ben je altijd bereid bij te springen
 • Problemen bestaan voor jou niet, enkel uitdagingen
 • Heb je APK, STEK en / of andere diploma's? Dan is dat een pré!

  Wat bieden wij?

  Bij A-Point staat kwaliteit voorop. Zowel richting onze klanten als richting onze medewerkers! Bij ons kom je dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie.

  En krijg je een uitdagende, afwisselende baan. Uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen.

  Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid. Heb je een verbeterpunt of klacht? Wij gaan er actief mee aan de slag! Wil je je nog verder ontwikkelen?

  Ook dat kan. We bieden je diverse opleidingen, cursussen en programma's. Je gezondheid heeft ook onze aandacht. Vanuit PON, waarvan de A-point Groep onderdeel is, bieden we je het programma 'PON FIT'.

  Daarmee kun je gratis meedoen aan allerlei gezondheids- en welzijnsactiviteiten. PON, en daarmee A-Point, staat niet voor niets, voor het negende jaar op rij, in de Top Employer lijst van 2019!

  Wie zijn wij?

  De A-Point Groep is dealer van de merken : Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en SKODA. Daarnaast beschikt het over schadeherstelbedrijven, een verhuurbedrijf, een lease-maatschappij, een service aannamepunt en een groot occasioncentrum.

  A-Point is onderdeel van PON. We hebben vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Buitenveldert, Amsterdam West, Badhoevedorp, Hoofddorp, Weesp, Almere en Lelystad.

  Dagelijks werken ruim 550 medewerkers van de A-Point Groep aan de mobiliteit van onze klanten. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, lease, onderhoud en reparaties, schadeherstel, huren en aanpassingen aan auto’s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier