Ga jij aan de slag in een Tilburgs wijkcentrum?
ContourdeTwern
Tilburg Zuid, Nederland
6 dagen geleden

Hoofdtaken

Als vrijwillige beheerder baliemedewerker maak je deel uit van een enthousiast team en zorg je dat de dagelijkse gang van zaken in het wijkcentrum op rolletjes loopt.

Actuele vacatures zijn :

Voor de centra Jeruzalem en Koningshaven zoeken we vrijwilligers voor het beheer. De wijkcentra Heyhoef, De Baselaer, Het Kruispunt en De Symfonie zoeken versterking achter de bar.

 • Heyhoef : het liefst voor 's avonds en in het weekend.
 • De Baselaer : overdag, 's avonds en in het weekend.
 • Het Kruispunt : 's avonds.
 • De Symfonie : doordeweeks in de middag en 's avonds en op zaterdag. Ook een receptiemedewerker is welkom!
 • Ook Het Spoor en de De Ypelaer zitten te springen om versterking. Bij de receptie en in het beheer maar bij De Ypelaer ook voor klusjes en administratief werk.

  Bijzonderheden

  Je staat midden in de samenleving, leert nieuwe mensen kennen en doet veel ervaring op. De mogelijkheden om aan de slag te gaan zijn divers : van een paar uur per week tot vaste avonden of juist als oproepkracht.

  Jouw interesses, talenten en agenda zijn het uitgangspunt.

  Informatie

  Heb jij interesse of wil je graag meer informatie? Spreek dan de centrumcoördinator in jouw wijkcentrum aan of neem contact op met het AdviesPunt van ContourdeTwern : 013 549 86 46 of adviespunt contourdetwern.nl.

  Solliciteren

  Vul onderstaand reactieformulier in, spreek de centrumcoördinator in jouw wijkcentrum aan of neem contact op met het AdviesPunt van ContourdeTwern : 013 549 86 46 of adviespunt contourdetwern.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier