docent produceren, installeren en energie (PIE)
Carmel
Hengelo, NL
14 uur geleden
 • Referentienummer : 3357
 • Ingangsdatum : 01-08-2019
 • Contracttype : Tijdelijk
 • Omvang : 0,6 fte - 1,0 fte
 • Dienstverband : Parttime / Fulltime
 • Graad : 2e graads
 • Extra's : Eindejaarsuitkering, pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 • Ben jij tweedegraads docent op het gebied van Produceren, Installeren & Energie (PIE) en heb je veel kennis van installatietechniek?

  Wil jij de fijne kneepjes van het vak leren aan onze vmbo-leerlingen en ben je per 1 augustus 2019 beschikbaar? Solliciteer dan direct!

  Jouw verantwoordelijkheden

  Je geeft lessen Produceren, Installeren & Energie (PIE) aan vmbo-leerlingen. Deze lessen zijn voornamelijk gericht op installatietechniek.

  Jouw profiel

  Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid. Dit kan een afgeronde opleiding PIE zijn, maar ook met een ander relevant diploma op hbo-

  niveau in de richting van installatietechniek ben je welkom om te solliciteren.

  Het is belangrijk dat de docent openstaat voor scholing in het kader van het nieuwe profiel PIE en binnen de verschillende werkgebieden van PIE inzetbaar is, met name bij installatietechniek.

  Je hebt affiniteit met de vmbo-doelgroep en bijkomende stedenproblematiek om leerlingen op de juiste pedagogische wijze te begeleiden.

  Daarnaast zoeken wij iemand die :

 • ervaring heeft met lesgeven aan vmbo-leerlingen;
 • in staat is om snel te schakelen.
 • Jouw werkplek

  Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan eigentijds leren’. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces.

  Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol : van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid van een docent.

  Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.

  Het Hooghuis (circa 5.200 leerlingen, ruim 620 medewerkers) is een brede scholengemeenschap met praktijkonderwijs, alle vmbo-

  afdelingen en -leerwegen, havo, atheneum en gymnasium. De school is de eerste en enige brede schoolgemeenschap in Oss en omstreken en is gehuisvest op zeven locaties : zes in Oss en één in Heesch.

  Het motto daarbij is : het geheel is meer dan de som der delen’. Samen staan wij voor kwaliteit, veiligheid en gezamenlijkheid.

  Vernieuwende inspanningen zijn kenmerkend voor de locaties. Het Hooghuis werkt vanuit gezamenlijke waarden aan ontplooiing en ontwikkeling, met respect voor ieders eigenheid.

  Iedereen krijgt de ruimte om gelukkig te worden.

  Ons aanbod

  Het betreft een parttime / fulltime baan (0,6 - 1,0 fte), tijdelijk ter vervanging, tot einde schooljaar 2019 2020.

  De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

  Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

  Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier