ADL Zorgverlener
Solution4Care
Waalwijk
18 uur geleden

Voor deze mooie functie zoeken wij iemand die graag ondersteuning wil bieden aan het zorgpersoneel in deze moeilijke tijden.

Je hebt geen passend diploma nodig, wij zorgen dat jij in een vlot traject wordt opgeleid tot ADL Zorgverlener! Wat we wel van je vragen, is dat jij je hart op de juiste plek hebt en echt wat wilt betekenen voor een ander.

Als ADL Zorgverlener ondersteun je hulpbehoevenden met Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen. Hierbij kun je denken aan het in en uit bed komen, lichamelijke verzorging, zoals wassen en aan- en uitkleden en ondersteuning bieden bij eten en drinken.

Over de opdrachtgever Deze functie voer je uit met als doel : De zorgmedewerkers ontlasten. Jij gaat als ADL Zorgverlener de ADL zorg verrichten, zodat de zorgmedewerkers die bevoegd en bekwaam zijn, de tijd en ruimte hebben om verpleegtechnische handelen uit te voeren.

Jij zorgt dus dat de klant gewassen en aangekleed is en de verpleegkundige komt helpen met de medische zorg die iemand nodig heeft.

Jouw Profiel Zoals eerder gezegd heb je dus geen diploma nodig. We vinden het belangrijk dat jij een warme en positieve persoonlijkheid hebt, spontaan en communicatief vaardig bent en écht dat verschil wilt maken voor de ander.

Je bent collegiaal, flexibel en hebt je hart op de juiste plek. Je vindt het fijn om hulpbehoevenden te helpen en zorgmedewerkers te kunnen ondersteunen, zodat er wat minder druk op hun schouders ligt.

Ons aanbod Je ontvangt een salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Hierbij kun je denken aan een goed uurloon, ingeschaald in FWG 20, reiskosten, ORT en vakantiegeld én vakantiedagen bovenop je brutoloon!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier