Loodgieter (nieuwbouw en renovatie)
Regiodienst
Gouda, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Voor een gerenommeerd installatiebedrijf in omgeving Gouda ben ik per direct op zoek naar een loodgieter voor in de nieuwbouw en de renovatie.

De klanten van dit bedrijf zijn voornamelijk particulieren (woningbouw en luxe bouw). De werkzaamheden zullen afwisselend in groepsverband zijn en indien je genoeg ervaring hebt ook zelfstandig.

Het leveren van de beste kwaliteit wordt als vanzelfsprekend ervaren bij deze club dus je zal je gaan ontwikkelen tot een hoogwaardige loodgieter.

Organisatie

Het bedrijf is gevestigd in omgeving Gouda en staat al jarenlang in de wijde omgeving bekend als een betrouwbare en goede partner voor al uw installatiewerk.

Vanaf de vloerverwarming tot aan het dak, alle facetten komen aan de orde bij dit bedrijf. Er wordt hard gewerkt binnen dit bedrijf maar er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en plezier in je werk.

Functie

Voor de functie van loodgieter zal je afwisselend zelfstandig en in teamverband op pad gaan naar renovatie, onderhoud en nieuwbouwklussen.

De klanten bevinden zich voor 90% in de particuliere sector (zowel woningbouw als luxe bouw). Vanwege de indeling van het bedrijf is het in de toekomst mogelijk om je vakgebied te verbreden met cv- en dakwerk.

Functie eisen

Woon jij in Gouda of omgeving en ben je op zoek naar een leuke baan als loodgieter die ervaring heeft met legionella preventie?

Lees dan snel verder of je aan onderstaand profiel voldoet :

 • woonachtig in Gouda of een straal van 30 km
 • minimaal in het bezit van MBO niveau 2 richting installatietechniek en een geldige VCA basis
 • in het bezit van het certificaat legionellapreventie of hier relevante werkervaring mee.
 • representatief, klantvriendelijk en een pro actieve houding
 • Aanbod

  Voor de functie van loodgieter heb je kans op een vaste baan waar je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed te noemen, evenals de werksfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier