Marketingmedewerker
Raaak Personeel
Tilburg, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Word jij de spreekbuis van dit leuke bedrijf in Tilburg? Wij zoeken een Marketingmedewerker met een relevante hbo diploma.

Salaris €2300-2700 + uitzicht op vast!

Bij deze vastgoedorganisatie zorg jij voor het ontwikkelen, uitvoeren en bewaken van marketingplannen en de huisstijl. Je bent een creatieve, moderne en hands-on social media gebruiker en verzorgt en bemant beurzen.

Je bent handig met opmaak van uitingen in photoshop enz. Ook hou je de website up-to-date en maak je deze vindbaar. Je hebt een goede samenwerking met de salesafdeling waar je leads naartoe doorspeelt.

Op kantoor ben je een duizendpoot, want je valt weleens in bij de receptie en notuleert weleens een directievergadering.

Kortom : een leuke, afwisselende baan waarin je je creatieviteit en ondernemendheid kwijt kunt!

Vaardigheden

 • Minimaal 3 jaar ervaring in de PR, (online) marketing of communicatie
 • Een relevante opleiding op HBO niveau
 • Je bent een echte social media expert
 • Representatieve uitstraling
 • Wat wij bieden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier