Engineer Industriebouw
Prostruct
Groningen, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie inhoud : Jouw nieuwe uitdaging als Engineer Industriebouw. Onze opdrachtgever is een organisatie binnen de industriële sector.

Wij zijn voor hun bedrijfsbureau op zoek naar een Engineer met bouwkundig en civieltechnische ervaring binnen de industriële sector.

Wat ga jij doen? Als bouwkundig en civieltechnisch engineer voer je overleg met de interne cliënt, je onderzoekt in relatie tot het ontwikkelen van bouwplannen.

Je gaat coördinerend te werkt in een multidisciplinaire projectteam. Als engineer heb je contact met externe partijen. Je controleert en begeleidt de adviesbureaus en toeleveranciers.

Je hebt de bevoegdheid om adviezen goed te keuren. Als goed onderlegde expert heb je ook een adviserende rol naar de opdrachtgever en het projectmanagement.

Complexe situaties zijn voor jou goed te overzien. Je bent ook bekend met het omschrijven van projectspecificaties en biedt ondersteuning bij het opstellen van een projectraming en planningen.

Je bent thuis in constructieve berekeningen en het beoordelen daarvan. Werkomschrijvingen en tekeningen maken vallen binnen je werkveld en je weet het werk van externe partijen te beoordelen in deze.

Je weet de weg in het begeleiden van de processen tijdens de uitvoering. Je ziet de belangen van alle betrokken partijen en weet hier professioneel mee om te gaan.

 • Wat vragen wij van jou?Kandidaat heeft HBO+ niveau10+ werkervaring op civieltechnisch en bouwkundig vlak binnen de industriële sector;
 • Van nature heb je sterke communicatieve en contactuele eigenschappen, je ben sociaal en je kan goed samenwerken in een team.

 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van multidisciplinaire projecten binnen de industrie.Je kunt goed zelfstandig werken;
 • In het team, maar ook extern handel je standvastig en professioneel;Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en de beschikt over een auto. Wat mag je van ons verwachten?Een uitdagende en zeer gevarieerde job met de nodige verantwoordelijkheid;
 • Een gezellige en informele werksfeer;Een beloning passend bij de functie (arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar) Interesse?

  We snappen het als je enthousiast bent geworden door deze vacature. Misschien heb je nog vragen over deze vacature. Laat je nummer en naam achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk.

  Over het bedrijf : ProStruct is een nationaal en internationaal opererend personeelsbemiddelingsbureau binnen de Civiele techniek, Offshore, Bouw en Techniek.

  We zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van vakspecialisten op MTS, HTS en Academisch niveau naar midden en hoger kader functie bij aannemers, Ingenieursbureaus, overheden, wooncorporaties en industriële bedrijven.

  ProStruct is een organisatie die de kandidaat en opdrachtgevers samen brengt en hierin kiest voor een duurzame relatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier