HR Businesspartner
Baker Tilly
Breda
6 dagen geleden

En dit ga je doen

Als HR Businesspartner ben je het aanspreekpunt, de sparring partner en coach voor het management en de medewerkers van jouw locaties.

Samen met het MT stel je het operationele HR jaarplan op en geef je advies en ondersteuning bij de uitvoering van dat plan.

Je bent tactisch en strategisch verantwoordelijk voor vragen vanuit de business over zeer uiteenlopende HR gerelateerde onderwerpen zoals organisatieontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, verzuim etc.

Daarnaast ga je focussen op één van de diverse projecten die bij ons lopen. Deze projecten betreffen bijvoorbeeld een nieuwe Functiewaardering systematiek en de implementatie van de landelijke strategische projecten die voortkomen uit ons Now For Tomorrow programma Strategische Personeels Planning, Vitaliteit, Cultuur & Gedrag en Diversity & Inclusion).

Ervaring als projectleider in de HRM-kolom is derhalve een vereiste.

Ons HR team bestaat uit de subafdelingen Recruitment, Learning & Development, HR Support en HR Advies en dit wordt aangestuurd door de HR-director.

Ter uitbreiding van het team HR Advies zoeken wij een nieuwe Senior HR collega, zodat we de dienstverlening aan onze locaties kunnen intensiveren.

Jij zal voor een aantal locaties dedicated adviseur zijn en daarnaast zorgdragen voor implementatie bij jouw locaties van de landelijke HR projecten.

Tevens heeft elke HR Businesspartner een eigen aandachtsgebied / specialisatie en houdt zich bezig met een HR project.

De portefeuille en projectverdeling is afhankelijk van de samenstelling van het team. Momenteel is er uiteraard een verdeling en die zullen we gaan herzien in samenspraak met de nieuwe collega's.

Uiteraard is het afhankelijk van je woonplaats, voorkeuren en ervaringen.

We zorgen goed voor je

Goed werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding of een lease auto.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier