Traineeship Bidmanager
Young & Ambitious
Vianen Ut, Utrecht
1 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij net klaar met je HBO / WO studie? Word jij enthousiast van het bedenken van strategieën en het oplossen van complexe vraagstukken?

Heb jij daarnaast een brede interesse en schakel jij makkelijk tussen verschillende afdelingen? Dan is een traineeship tot Bidmanger dé perfecte start van jouw carrière!

Als Bidmanager zorg jij ervoor dat aanbestedingen gewonnen worden voor jouw organisatie. Je houdt je op strategisch niveau bezig met het analyseren van de organisatie en het opstellen van offertes.

Je zorgt voor draagvlak bij het commercieel management, de juridische afdeling en in sommige gevallen ook de risk of inkoop manager.

Voordat jij specialist wordt op het gebied van aanbestedingen word je 12 maanden opgeleid door een gespecialiseerd adviesbureau.

Zij hebben een opleidingsprogramma ontwikkeld waarin je vier dagen per week bij een opdrachtgever aan de slag gaat in het bidmanagement team en één dag opgeleid wordt door experts van het adviesbureau in Maarssen.

Het opleidingsprogramma bestaat uit een maatwerkprogramma waarbij afwisselend inhoudelijke modules en coaching wordt ingezet om ervoor te zorgen dat jij over een solide inhoudelijke basis beschikt.

Je gaat kennis maken met modules op het gebied van (Europese) aanbestedingen, tenderproces, leadership & projectmanagement, gunningscriteria en Best Value Procurement.

Daarnaast word je als Bidmanager Trainee tweewekelijks door een expert gecoacht op het gebied van aanpak, proces, inhoud en skills.

Na 12 intensieve en leerzame maanden zal jij (bij een wederzijdse klik) als Bidmanager bij de opdrachtgever in dienst treden.

Momenteel hebben wij een plek voor een trainee bij een leverancier van mobiliteitshulpmiddelen en specialist in het aanpassen van woningen en auto’s, gevestigd in Vianen.

Het gaat om een fulltime traineeship van één jaar en de startdatum is in overleg.

Wat bieden zij?

 • Een salaris van €2700,-
 • 24 vakantiedagen
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
 • Coaching en cursussen door experts
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Wie ben jij?

 • Jij hebt een bedrijfskundige, bestuurskundige of juridische HBO / WO opleiding afgerond
 • Nieuwsgierig van aard, analytisch, commercieel en leergierig
 • Communicatief vaardig en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Jij weet mensen te boeien met commerciële, creatieve en correcte teksten
 • Ben jij de Bidmanager in spé die wij zoeken? Neem dan nu contact met ons op!

  Contact :

  Contactpersoon : Sanne

  Telefoon : 020-412 50 20

  E-mail : sanne youngandambitious.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier