Meewerkend voorman magazijn
Luba
Rijnsburg, Zuid Holland, NL
1 dag geleden

Over de functie

Als assistent teamleider versterk je de afdeling Fust. De afdeling Fust heeft 10 gemechaniseerde fustbanen die de gehele productie bevoorraden met kratten en dozen.

Zonder de aanlevering van deze producten kan de productie niet draaien. Dit maakt de afdeling Fust een zeer belangrijke schakel in het productieproces.

De afdeling is net als de rest van de organisatie volop in ontwikkeling en beweging. Zo staat er dit jaar de komst van een nieuwe fustbaan en dozen vouw machine op de planning en worden medewerkers aangemoedigd mee te denken over de verbetering van processen.

De afdeling Fust is verdeeld in 3 ploegen. Elke ploeg bestaat uit twee meewerkende voormannen, twee operators fust en acht medewerkers fust.

Als meewerkend voorman fust rapporteer je aan de teamleider fust.

Je hebt als assistent teamleider een heel divers takenpakket. Je start met rondes lopen door de Fust afdeling, waarbij je alle producten bekijkt en je meteen de overdracht leest en de planningen.

Je instrueert de fust medewerkers waar zij die dag zijn ingedeeld en wat er van ze verwacht wordt. Gedurende de dag ben je zichtbaar op de werkvloer en motiveer en coach je hen.

Zoals dat van elke assistent wordt verwacht, spring je af en toe bij op de afdeling en dus weleens op een heftruck om bijvoorbeeld het een en ander opzij te zetten.

Ook denk je mee in de processen en schakel je hierover met de teamleider fust, die jouw initiatief enorm waardeert. Naast jouw werkzaamheden op de vloer, voer je ook administratieve werkzaamheden uit.

Denk hierbij aan fust bonnen inboeken en check je foutieve bonnen. Indien dit het geval is, zoek je uit waar de fout zit en los je deze op.

Dit koppel je terug aan de afdelingen Financiën en de leverancier. Gewoonlijk wisselen werkzaamheden op de vloer en achter computer elkaar af naar behoefte.

Als meewerkend voorman lever je ten slotte een grote bijdrage aan het voorbereiden van voorraad tellingen. Hierbij denk je oplossingsgericht en kom je met innovatieve ideeën.

Aan het einde van de dag schrijf je een overdracht voor de volgende ploeg.

Je werkt in een 6 wekelijks rooster, waarin je ook 3 weekenden werkt (zaterdag en zondag). Je werkt in een 4 ploegenrooster :

Dag dienst : 06.20 - 15.30

Dag lang : 05.00 - 15.30

Avond dienst : 15.30 - 23.16

Avond lang : 15.30 - 02.00

Je komt te werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat groente en fruit bewerkt. Ze combineren ambachtelijke kennis van groenten en fruit met innovatieve producten, concepten en processen.

Ze doen dit al sinds 1960, van vader op zoon. Het is dus een echt familiebedrijf wat nu uitgegroeid is tot ongeveer 950 medewerkers.

Functie eisen

Om voor deze gave baan in aanmerking te komen, breng jij het volgende mee :

 • een afgeronde mbo opleiding (bij voorkeur minimaal niveau 3)
 • werkervaring in een soortgelijke functie
 • een heftruckcertificaat, of je hebt in ieder geval de bereidheid deze te halen. Dit kan op kosten van Luba, wel zo prettig!
 • een pro-actieve houding en fantastische ideeën
 • Wat wij bieden

 • Een fulltime baan van 38 uur per week.
 • Je werkt volgens een ploegenrooster, waarbij ook op zaterdag maar dit is niet elke zaterdag
 • Je komt te werken voor een organisatie die vooruitstrevend en continu in beweging is!
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier