Verzorgende IG nachtdienst
Zorggroep Charim
Zeist, NL
3 dagen geleden

Meerdere opties

Aan de slag als verzorgende IG in de nacht op de Amandelhof? Doen!

Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een gedreven en liefdevolle verzorgende IG voor de nachtdienst! Samen met enthousiaste, deskundige collega's willen we bereiken dat bewoners de zorg en begeleiding krijgen die zij nodig hebben, wij zorgen ervoor dat hun wensen en behoeften centraal staan.

Wil jij hieraan bijdragen in de nacht en het verschil maken voor onze bewoners? Solliciteer dan snel!

Wie ben jij?

Als verzorgende IG ben je oplettend in het observeren van bewoners. Ben jij een echt nachtmens en 's nachts op je best? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Verder vragen wij van je dat jij :

 • in het bezit bent van een afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG.
 • Locatie Amandelhof

  Midden in Zeist ligt Amandelhof omgeven door een groene, bosrijke tuin met rolstoelvriendelijke paden. Deze sfeervolle locatie wordt opgeknapt en is onderweg naar prachtige nieuwbouw.

  Wil jij met ons de beste zorg geven aan de bewoners die hier permanent of kortdurend wonen? Kijk voor meer informatie op : www.amandelhof.nl .

  Betekenisvol werk, doen we!

  Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde.

  Liefde voor je bewoners, voor je collega's en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze bewoners realiseren.

  Lees hier meer over de identiteit.

  Wordt dit een match? Wij bieden :

 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz;
 • FWG 35 maximaal €2.762,34 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extra's van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld : extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier