Beveiliger Distributiecentrum
Securitas
Rosmalen, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

In Brabant bevinden zich een groot aantal Distributiecentra, en dat is dan ook precies waar jij zult komen te werken. Jouw functie als objectbeveiliger in Den Bosch is zeer divers.

Met alles wat je doet, zorg je ervoor dat het centrum veilig is, de medewerkers hun werk veilig kunnen uitvoeren en uiteindelijk de klant op tijd diens producten geleverd krijgt.

Je werkt samen in een team van beveiligers, en zorgt allereerst voor een goede toegangscontrole bij diverse poorten en ingangen.

Verder speel je een grote rol bij de controle van de medewerkers van dit distributiecentrum. In drukke tijden, zijn hier namelijk veel mensen aan het werk en dat vraagt van jou om snel schakelen en stressbestendig kunnen werken.

Naast deze taken, ben je ook geregeld in het magazijn zelf te vinden zijn. Je loopt hier controle rondes, verwacht en onverwachts, en checkt of er ongewone situaties gaande zijn.

Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers die hier orders aan het klaarzetten zijn. Het merendeel van de medewerkers spreekt geen Nederlands, dus jouw Engels komt hier goed van pas.

 • Je bent aanwezig, staat iedereen te woord en zorgt er voor dat door jouw aanwezigheid de veiligheid in het centrum wordt gewaarborgd;
 • niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de spullen die in het magazijn staan.

  Wij bieden

  We bieden jou mooie arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • Een salaris conform de CAO Particuliere beveiliging schaal 3 (Bruto uurloon tussen de €12,82 en de €15,26 excl. onregelmatigheidstoeslagen).
 • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • Een (Securitas) jaarcontract met maximaal 144 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor een onbepaalde tijd contract.
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
 • Securitas match

 • In het bezit van een diploma Beveiliger 2, rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Heb je nog geen diploma klik dan hier.
 • Woonachtig binnen een straal van 40 km. ten opzichte van Den Bosch.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24 / 7 beschikbaar is een must).
 • Ervaring met het werken met computer(systemen).
 • Solliciteren? Reageer onderaan de vacature!

  Durf jij het aan? Klik dan snel op de sollicitatie knop! Je stapt meteen in de Securitas-sollicitatie-achtbaan. In de eerste bochten maak je kennis met Securitas en tijdens verschillende loopings leren we jou kennen en testen we jouw kennis.

  Onderweg zijn er wat hindernissen, klik jij op de juiste oplossing zodat we weer verder kunnen? De volledige rit duurt ongeveer 50 minuten, wij wachten op jou bij de finish! Toch wat duizelig door de vele loopings?

  Dan kan je altijd even pauzeren en op een later tijdstip weer instappen.

  Na het voltooien van je sollicitatie mag je een belletje van ons verwachten. We bespreken je resultaten en plannen een intakegesprek in.

  Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Max Bakker, te bereiken via WhatsApp of max.bakker securitas.nl .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier