Smeertechnisch onderhoudsmonteur
IJssel
Regio Amsterdam
1 dag geleden

Heb je werkervaring als monteur in de proces- of voedingsmiddelenindustrie en wil je je verder ontwikkelen in jouw vak? Of misschien ben je al een tijdje werkzaam als machine operator en wil je je ontwikkelen naar monteur?

Dan zijn wij op zoek naar jou! ?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die onze teams bij diverse mooie klanten in Noord-Holland kunnen versterken.

Wij zijn IJssel, aangenaam

IJssel Technologie biedt voor Nederlandse productiebedrijven integrale oplossingen en verbeteringen binnen hun productieprocessen.

Hierbij streven wij naar een langdurige partnerrelatie, die is gericht op een betrouwbare bijdrage, waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat en verantwoordelijkheden kunnen worden overgenomen.

IJssel Technologie werkt voor toonaangevende productiebedrijven in Nederland. Voorbeelden daarvan zijn Unilever, Heineken, Friesland Campina, Scania, DAF, Tata Steel en Saris aanhangers.

Wie zoeken wij

Het verrichten van klein preventief onderhoud aanmachines en / of apparaten, zoals advies geven over het aanbrengen vansmeerpunten, om deze naar buiten te brengen, het afvullen van smeerpotten enlucht conditionering units, sleutelwerk ten behoeve van het afvullen ofverversen van machines en / of systemen, het schoonmaken en / of demonteren vanbeschermkappen bij stilstaande en uit bedrijf staande machines ten behoeve vansmeerwerkzaamheden, het nemen van reproduceerbare en representatieveoliemonsters.

Wat wij van jou vragen

De smeertechnisch onderhoudsmonteur beschiktover basiskennis op elektrotechnisch gebied en ruimere kennis op mechanisch gebied.

Kernwoorden bij deze functiezijn : zorgvuldigheid en nauwkeurigheid, kwaliteit, signalerend en oplossendvermogen, klantgerichtheid, stressbestendigheid en zelfstandigheid.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een uitdagende, functie bij een dynamisch, non-conformistisch bedrijf, waar wat je doet er toe doet. IJssel Technologie biedt je alle kansen en vrijheid jezelf te ontwikkelen en er wordt een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Je krijgt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een pensioenregeling, een winstuitkering en reiskosten en een goed, marktconform salaris met bijbehorende ploegentoeslag.

Secundaire arbeidsvoorwaarden :

 • Vakantiegeld
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Bonus / Winstdeling
 • Fietsplan
 • Budget voor professionele ontwikkeling.
 • Solliciteer direct

  Ben jij enthousiast? Wacht dan niet te lang, mogelijk is de functie dan al vergeven. Solliciteren gaat eenvoudig en snel via het sollicitatieformulier.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Gertj Jan Bos op telefoonnummer 06-51847621

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier