Tester RPA
Coöperatie VGZ
Eindhoven
3 dagen geleden

Hoe ook jij het verschil maakt

Binnen de rol van Tester RPA kom je te werken in het team RPA. Dit is een multidisciplinair team dat zich bezig houdt met het bouwen van robots om handmatig werk te robotiseren.

Binnen dit IT team focus je samen met de business op de automatisering van processen.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit :

Testontwerp opstellen en uitvoeren

Als Tester RPA zorg je dat er een logisch testontwerp wordt opgesteld, welke voldoet aan de gestelde eisen en testdoelen waarbij gebruik is gemaakt van passende testspecificatietechnieken en waarin de verwachte resultaten in kaart zijn gebracht en de reviews en inspecties zijn uitgevoerd en geregistreerd.

Je bepaalt wat de beste teststrategie is binnen het domein en tijdspad en overtuigt je team van het toepassen van eventuele nieuwe testelementen.

Je verzorgt de intake van de testbasis en beoordeelt de uitgangsdocumentatie en de aangeboden acceptatiecriteria.

De testen worden uitgevoerd conform testplan, waarvan de resultaten zijn vastgelegd in een testrapport dat dient als advies aan de opdrachtgever. Daarnaast :

 • Stem je de testontwerpen af met de verantwoordelijke proceseigenaar en past het ontwerp aan naar het logisch testontwerp.
 • Voer je het definitieve testontwerp uit en beoordeel je de testresultaten.
 • Ben je in staat om een testaanpak op te stellen.
 • Ben je bezig met servicegericht te testen (service-integratie).
 • Conserveer je de testware.
 • Ben je verantwoordelijk voor uitvoeren (van geautomatiseerde) regressietest.
 • Ben je verantwoordelijkheid voor test data creatie.
 • Testautomatisering inrichten

  Jij bent bezig met het opstellen van een skelet voor testautomatisering in combinatie met het toepassen en onderhouden van deze op de RPA.

  Hierdoor zorg jij dat de opgestelde testautomatiseringen up-to-date en uitvoerbaar zijn en dat zij bijdragen aan kortere doorlooptijden.

  Hierbij draag je zorg voor een duidelijk leesbaar geautomatiseerd testrapport dat inzage geeft in de kwaliteit van de ontwikkelde software.

  Testcoördinatie

  Als Tester RPA plan je je eigen testactiviteiten in. Je draagt zorg voor de coördinatie van testen, zorgt dat er sprake is van samenhang met andere changes / projecten die door andere collega’s worden uitgevoerd.

  Je voert acceptatietesten uit in samenwerking met de business teams van het RPA proces.

  Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

  Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen.

  Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

  Daarnaast bieden wij jou :

 • Een salaris tussen de €2691 en € 3745,- B / M (Salarisschaal F van de CAO van VGZ)
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%)
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand
 • Een working home toeslag van €75,- bruto per maand bij een 38 urige werkweek
 • Het gezondste kantoor van Nederland
 • Dit is wat je meebrengt

  Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij.

  Jij bent iemand die initiatiefrijk en ondernemend is. Je bent gewend om te werken volgens de Agile (Scrum) werkmethodieken.

  Je bent resultaatgericht, staat sterk in je schoenen en weet mensen te overtuigen. Daarnaast ben jij communicatief vaardig en heb jij goede kennis van de Engelse taal.

  Welke unieke waarden heb jij nog meer die ervoor gaan zorgen dat wij ons doel bereiken? Daar zijn wij benieuwd naar.

  Bovendien staan de volgende zaken op de cv :

 • HBO werk en denkniveau;
 • Gecertificeerd in TMAP foundation of bereid te halen;
 • Uitgebreide kennis van verschillende moderne en traditionele testmethodieken;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met Agile (Scrum) werkmethodieken;
 • Kennis van RPA software (UiPath) en robot ontwikkeling is een pre;
 • Technische kennis en ervaring met b.v SQL, coded UI, .NET, etc is een pre.
 • Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij.

  Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

  Voorop in gezondheid en zorg

  Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten.

  We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en willen voorop lopen in het ontwikkelen en aanbieden van gemakkelijke, vernieuwende en passende oplossingen op het gebied van gezondheid én zorg.

  Samen, ongeacht wie je bent, hoe je denkt en waar je vandaan komt, kunnen we nog meer bereiken. VGZ. Met hart voor Zinnige zorg

  Klaar om het verschil te maken?

  Werken bij VGZ betekent werken in een organisatie waar integriteit centraal staat. Pas dan kunnen onze verzekerden en samenwerkingspartners er namelijk écht op vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, in goede handen is.

  Ook financiële integriteit, waarbij we op een transparante en bewuste manier omgaan met financiële middelen, hoort daarbij.

  Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

  Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

  Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier