Help door jouw frisse blik te veranderen bij verschillende organisaties!
YoungCapital
Amersfoort, amsterdam, utrecht, Nederland
3 dagen geleden

Wat ga je doen? Organisaties zijn in beweging. Een nieuwe of veranderende wetgeving, aangepaste ICT systemen, fusies waarbij een nieuwe organisatie neergezet moet worden of een slagvaardigere en efficiëntere werkwijze die moet zorgen voor een betere concurrentiepositie.

Jij gaat helpen bij deze veranderingen! Als adviseur help jij mee met veranderingsprocessen en geef je leiding aan projecten.

Binnen een organisatie maak jij als collega deel uit van het team en denk je mee over opdrachten, help je mee in het bedenken van oplossingen en ben je ook flexibel inzetbaar! Het ene project duurt twee maanden, maar de ander duurt een jaar.

Het is dus een afwisselende functie wat het juist zo leuk maakt! Wat voor werkzaamheden doe je dan precies? Hierbij een aantal voorbeelden : Je denkt mee aan het bouwen van innovatieve aanpassingen, kennisoverdracht rondom processen en informatiesystemen en het schrijven van een business case of advies, maar natuurlijk nog veel meer.

Je bent eigenzinnig, communicatief sterk en klantgericht! Een fantastische leerschool bij verschillende opdrachtgevers, met name in de Randstad.

 • Wat wij bieden : Werken bij verschillende opdrachtgevers (met name Randstad);Je krijgt de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris. Wat wij vragen : Minimaal wo-werk- en -denkniveau; Ervaring met het werken met moderne technologieën;
 • Eventueel enkele jaren relevante werkervaring binnen de zorg, verzekeringen en / of ICT. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier