Afstudeerstagiair (mbo) salarisadministratie
ABAB
Breda, NL
4 dagen geleden

Wat vragen we van je?

 • Studeert mbo niveau 4
 • Nauwkeurig
 • Communicatief
 • Nieuwsgierig
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • Goede stagevergoeding
 • Fijne werksfeer
 • Goede begeleider
 • Draai mee in de praktijk en leer alles over de werkprocessen achter loonadministratie. Binnen ABAB Salaris- en Personeelsdiensten zorg je dat de salarisadministratie en verloningen voor onze klanten vlekkeloos verloopt.

  Uiteraard zorgen wij ervoor dat je goed wordt ingewerkt en mag je rekenen op de begeleiding die je nodig hebt.

  Bevalt de stage van twee kanten? Dan is dit een perfecte opstap voor een mooie carrière bij ABAB!

  Zo kan je dag eruitzien

  Je opent je mail en ziet dat een van jouw klanten een vraag heeft gesteld over de laatste salarisstroken. Omdat je zelf voor deze salarisstroken nog enkele mutaties hebt doorgevoerd, weet je direct waar deze vraag vandaan komt.

  Je belt de klant even op om zijn vraag netjes te beantwoorden.

  Vervolgens ga je aan de slag met een aantal mutaties die je door hebt gekregen. Je verwerkt onder andere ziek- en betermeldingen, meer of minder gewerkte uren, opgenomen vakantiedagen en declaraties.

  Aan het eind van de maand moet alles perfect kloppen, zodat zowel de klant als de personeelsleden tevreden zijn!

  s Middags loop je tijdens de lunch samen met een aantal collega’s buiten een rondje. Jullie bespreken het plan om met een deel van het team een keer mee te doen met een pubquiz.

  Altijd gezellig en goed voor de teamspirit!

  Later op de middag heb je nog contact met de Belastingdienst. Ze willen een korte toelichting bij de toegepaste WW-premie.

  Deze klant valt normaal gesproken onder een collega, dus je moet er even induiken. Gelukkig blijkt alles te kloppen.

  Het laatste uurtje van de dag gebruik je om het overleg van morgen met je stagebegeleider voor te bereiden. Jullie bespreken regelmatig hoe het gaat, wat je nog graag wil leren en wat je daarvoor nodig hebt.

  Jouw profiel

  Je volgt de mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur of een soortgelijke opleiding en zoekt een mooie afstudeerstage. Je bent klantgericht, werkt gemakkelijk samen met anderen en wil graag het beste uit jezelf te halen.

  Wat wij je bieden

  Uiteraard ontvang je een goede stagevergoeding. De hoogte is afhankelijk van je opleidingsniveau, het leerjaar en de duur van de stage.

  We stimuleren je om altijd te blijven groeien. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé.

  Over ABAB

  ABAB Accountants en Adviseurs is een organisatie met ruim 700 medewerkers verspreid over vijftien vestigingen. Bij ABAB werk je in een uitdagende werkomgeving.

  Wij zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen, jezelf te ontplooien, door te groeien en jouw ambitie waar te maken.

  Maak in de video hieronder alvast kennis met (jouw toekomstige collega?) Jeroen, assistent-accountant, en laat je verrassen door wat ABAB te bieden heeft.

  Video bekijken

  Maak kennis met Jeroen, assistent-accountant

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier