Verzorgende 3 IG
Zorgwerk Rotterdam Zuid
Coronacentrum - Zorghotel Maasstad Ziekenhuis, Rotterdam-Rijnmond
6 dagen geleden

Je werkt op een uiterst professionele covid-afdeling. Dit speciale coronacentrum is gevestigd in het Zorghotel, locatie Maasstad Ziekenhuis (Rotterdam).

Deze afdeling heeft de afgelopen maanden veel expertise en ervaring opgedaan.Deze tijdelijke corona-afdeling is volledig gescheiden van de andere afdelingen binnen het zorghotel en is voorzien van alle nodige voorzorgsmaatregelen om zo veilig mogelijk de beste zorg te kunnen bieden.

Op de gangen van alle etages in het pand zijn sluizen aanwezig die voor het verplegen van coronapatiënten, en het voorkomen van verspreiding van het virus, essentieel zijn.

Met onder meer deze sluizen en duidelijke bewegwijzering wordt de coronazorg en revalidatiezorg strikt van elkaar gescheiden.

Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar. Cliëntgerichte en gastvrije instelling. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Signalerend en probleemoplossend vermogen. Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bereid om een VOG aan te vragen.

Gratis scholing : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen. Veel afwisseling : doe brede werkervaring op bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Hippe werkgever : Zorgwerk is een innovatieve werkgever die om je geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier